Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Ανακοίνωση απερχόμενου Δ.Σ. του Κιλκισιακού

“Η απερχόμενη διοίκηση του Α.Ο.Κιλκισιακος χαιρετίζει και εύχεται κάθε επιτυχία στην νέα διοίκηση της ομάδας και δηλώνει ότι θα σταθεί διπλά της σε κάθε προσπάθεια της. Με τρία χρόνια παρουσίας στην διοίκηση ευχαριστούμε τους φιλάθλους τους τοπικούς παράγοντες τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές που στήριξαν συμπαρασταθήκαν και εργασθήκαν για την ομάδα.

Αισθανόμαστε επίσης την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρα τον προπονητή της ομάδας Μιχάλη Αναστασιάδη ο οποίος σε μια δύσκολη βαθμολογικά θέση, προσφέρθηκε και μάλιστα ανιδιοτελώς, να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας γιατί πίστεψε στους νέους ηλικιακά ποδοσφαιριστές και με πολύ και σοβαρή δουλειά κατάφερε να δικαιώσει όσους οραματισθήκαν ένα Κιλκισιακό αποτελούμενο από ποδοσφαιριστές με κυρίαρχο το στοιχειό της εντοπιότητας το μικρό της ηλικίας αλλά και το περίσσιο ταλέντο τους.
Για όλους όσους συμμετείχαμε στο διοικητικό συμβούλιο θεωρούμε ότι ήταν πολύ μεγάλη η τιμή, που μας δόθηκε η δυνατότητα να υπηρετήσουμε, με τα όποια λάθη μας, την ιστορική ομάδα της πόλης μας την ομάδα της καρδιά μας.
Θα θέλαμε λοιπόν και πάλι να τους ευχαριστήσουμε όλους και να ζητήσουμε από τους φιλάθλους της ομάδας να αγκαλιάσουν την προσπάθεια που γίνεται από το νέο Δ.Σ. για έναν Κιλκισιακό με μέλλον και με επιτυχίες.”

4 σχόλια:

  1. NTROPH NA EGKOMIAZETE
    ENAS MONOS
    ENO I PROSPATHIA INE SILOGIKI.
    NTROPI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. NTROPI
    NA MIN EGKOMIAZONTE OLI I SIMETEXONTES ONOMASTIKA
    STIN SILOGIKI AYTI PROSPATHIA

    DIAKRISIS
    DEN EXOYN XORO STIS SILOGIKES PROSPATHIES.
    NTROPI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H SOTIRIA TOY KILKISIAKOY KYRIOI THS APERXOMENHS DIOIKISIS HTAN PROSPA8IA 20 PODOSFERISTON KAI 3 PROPONITON POY EXOUN KAI AYTOI ONOMATA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η προσπαθεια πραγματι ηταν συλλογικη-μονο που αν εμεναν οι πρωτοι δυο προπονητες η ομαδα θα επεφτε(την αφησαν με 1 βαθμο τα χριστουγεννα) και τα 1200αρια θα πεφτανε απικο και οχι δωρεαν οπως αυτος που την εσωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.