Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Προσωρινή διοίκηση στον Κιλκισιακό

Η συνάντηση το βράδυ της Τετάρτης 18 Ιουλίου 2012, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς μεταξύ μελών της απερχόμενης διοίκησης και ενδιαφερομένων έβγαλε ένα καλό αποτέλεσμα για την συνέχεια του ιστορικού Κιλκισιακού.
Συγκροτήθηκε επταμελής προσωρινή διοίκηση, η οποία στο προσεχές διάστημα θα δραστηριοποιηθεί με σκοπό να διερευνήσει προθέσεις και διαθέσεις ενδιαφερόμενων ώστε να πλαισιώσουν το διοικητικό σχήμα προκειμένου σύντομα η νέα διοίκηση να προλάβει ώστε να παρουσιάσει από την νέα χρόνια έναν νέο και πολλά υποσχόμενο Κιλκισιακό.
Πρόκειται για ανθρώπους που βρίσκονται χρόνια κοντά στο ιστορικό σωματείο, το οποίο έχουν υπηρετήσει στο παρελθόν είτε ως παράγοντες είτε ως ποδοσφαιριστές.
Την προσωρινή διοίκηση απαρτίζουν οι: Μιχαηλίδης Σπύρος, Λουπείδης Σταμάτης, Αθανασιάδης Φώτης, Κάκαρης Αλέκος, Παναγιωτίδης Γιώργος, Ορφανίδης Ζάχος και Κουραλίδης Παύλος.
Μετά την ολοκλήρωση της συγκρότησης της νέας διοίκησης και με άλλους ανθρώπους που θα θελήσουν να συμμετέχουν σε αυτήν την νέα προσπάθεια, σειρά έχουν η τεχνική ηγεσία, οι ποδοσφαιριστές, διάφορα άλλα ζητήματα (γραφεία ομάδας κ.α.) ενώ κυρίαρχο είναι το ζήτημα ίδρυσης ακαδημίας ποδοσφαίρου.

5 σχόλια:

  1. ΑΣΕ ΡΕ ΦΩΤΑΚΙ ΤΑ ΣΟΧΡΕΨΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΝΑ ΣΑΣ ΝΑΘΕΙ ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΜΑΔΩΝ ΔΕΙΤΕ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο λογιστης ειναι ολα τα λεφτα μπραβο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα μπλογκς προσφέρουν την δυνατότητα να εκφράζεται ο καθένας αλλά η άποψη πρέπει να συνοδεύεται και με λύση. Και ας υποθέσουμε ότι και οι 7 που αναφέρονται σε σχετική ανακοίνωση της Ομάδας είναι άχρηστοι και ανίκανοι για την αποστολή αυτή. Εμφανίστηκαν άλλοι και δεν τους ξέρουμε. Οπότε οι χαρακτηρισμοί είναι ανούσιοι από την στιγμή που δεν μπορούν αυτοί που είναι φωστήρες στα διοικητικά να αναλάβουν ευθύνες και διοίκηση. Γεια χαρά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. παρακολουθω τον Κιλκισιακο απο μια αποσταση ασφαλειας και πιστευω αυτοι αυτοι που προσφεραν στην ομαδα ειναι η διοικηση του Γιωργου Παναγιωτιδη που ηταν ( μονος ) και η τελευταια διοικηση που ηταν ολοι η παρεα μαζι
    ελπιζω να κανουν το καλυτερο μακρια απο πρωσοπικες σκοπιμοτητες και ωφελη για το Κιλκις ρε γαμωτο .....!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.