Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Με τη Νέα Δημοκρατία ο Παναγιώτης Λαπατίνας

Ο  Παναγιώτης Λαπατίνας, υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς (δεύτερος στη λίστα) με τους “Ανεξάρτητους Έλληνες”, προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία. Για την απόφασή του αυτή, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Στις εκλογές της 6ης Μάιου έδωσα την μάχη για μια Ελλάδα ισχυρή, για μια Ελλάδα εθνικά υπερήφανη, για ένα καλύτερο μέλλον για μας και για τα παιδιά μας. Σήμερα σ’ ένα περιβάλλον που καθημερινά διαμορφώνεται αρνητικά για τη χώρα, αισθάνομαι την ανάγκη να δώσω αυτή τη μάχη ακόμα πιο δυναμικά μέσα από μια διευρυμένη κεντροδεξιά παράταξη, ένα ευρωπαϊκό πατριωτικό μέτωπο, συντάσσοντας τις δυνάμεις μου με τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Η επιλογή μου αυτή αποτελεί επιλογή πολιτικής και εθνικής ευθύνης, γιατί πιστεύω ότι η Ελλάδα είναι πάνω από κόμματα, στο μέλλον και την προοπτική των Ελλήνων δεν πρέπει και δεν μπορεί να μπαίνουν εμπόδια οι κομματικές σημαίες. Σας καλώ λοιπόν να κάνουμε το μεγάλο άλμα στο μέλλον, να αναγεννηθεί η χώρα, να επιστέψουμε στο δρόμο της ανάπτυξης και της δημιουργίας. Αξίζουμε ένα καλύτερο αύριο και ήρθε η ώρα να το διεκδικήσουμε».

26 σχόλια:

  1. Eπιασε τοπο το προχθεσινο προσκλητηριο του νεου βουλευτη της ΝΔ,προς ολους αυτους που τους ειχε...βολεψει το κομμα,να δωσουν το παρων...γιατι αλλοιως...ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να φανταστείς ότι είχα στείλει μέχρι και mail στον Καμένο ότι επίτηδες είχες τοποθετηθεί στους Ανεξάρτητους Έλληνες γι αυτόν ακριβώς τον λόγο... Και πριν ρωτήσει κάποιος αν ''το βλέπες, το πέξες;'' Ναι το έπεξα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΑΜΟΓΙΟ ... ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ...ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΠΑΤΙΝΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΙΛΚΙΣ 20/03/2012

    Ύστερα από ένα μακρύ διάστημα συνειδητής αποστασιοποίησής μου από τα εσωτερικά δρώμενα στη Ν.Δ. και την ΟΝΝΕΔ οφείλω να δηλώσω τα εξής :

    Με θλίψη διαπιστώνω ότι η Ν.Δ. και ο σημερινός αρχηγός της έχουν μεταβληθεί σε πειθήνια όργανα της Νέας Τάξης Πραγμάτων και των παγκόσμιων τοκογλύφων. Σε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ και όλα τα υπόλοιπα δεκανίκια που στήριξαν την κατοχική συγκυβέρνηση Παπαδήμου και τα προδοτικά μνημόνια, εκχωρούν την εθνική μας κυριαρχία, ξεπουλάνε τον πλούτο της χώρας, εξαθλιώνουν τους γονείς και τους παππούδες μας και υποθηκεύουν την ίδια την ύπαρξη των νέων Ελλήνων. Αυτή η Ν.Δ. δεν έχει καμία σχέση με τη Ν.Δ. του ιδρυτή Κωνσταντίνου Καραμανλή και του Ευάγγελου Αβέρωφ. Είναι μία νέα Πολιτική Άνοιξη, κάτι που στο Κιλκίς έχουμε αντιληφθεί νωρίτερα από όλους.

    Ταυτόχρονα η ΟΝΝΕΔ σε κεντρικό επίπεδο αντί να αποτελεί πυλώνα μαχητικής, νεανικής αντίστασης και αντίβαρο στην ενδοτικότητα του κόμματος, έχει μεταβληθεί σε ουρά του.
    Μετατράπηκε σε μια «εταιρεία δημοσίων σχέσεων» που αποθεώνει την επικοινωνία, αδιαφορεί για την ουσία και φροντίζει, μόνο, για το μικροπολιτικό συμφέρον της κλειστής ομάδας που παριστάνει ότι διοικεί. Έτσι, ανάμεσα σε πολλά άλλα, κατάντησε δουλικός υπηρέτης των κάθε λογής Ψυχάρηδων με τον γνωστό ρόλο στην πολιτική ζωή της χώρας, εκείνων που διαχρονικά εξύβριζαν με ελεεινά πρωτοσέλιδα τους αρχηγούς της Παράταξης, όπως τον Μιλτιάδη Έβερτ και τον Κώστα Καραμανλή.

    Έχοντας τα παραπάνω ως αδιαπραγμάτευτα δεδομένα δηλώνω ότι παραιτούμαι τόσο από την Κ.Ε. της ΟΝΝΕΔ, όσο και από απλό μέλος της ΟΝΝΕΔ και της Ν.Δ.

    Με τιμή
    Παναγιώτης Λαπατίνας

    ΚΑΛΟΣ ΗΡΘΕΣ ΛΑΜΟΓΙΟ .... ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επειδή όλοι την θεωρούν σπιτι τους την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ επιστρέφουν πίσω, φτάνει με αυτήν την καραμέλα , προσωπικά και εγω ΣΠΙΤΙ μου την θεωρώ αλλα για να επιστρέψω πίσω πρέπει να διώξουμε όλους τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ που έχουν κάνει κατάληψη μεσα στο κόμμα.
    Ζούμε στη χώρα που οι ηθοποιοί γίνονται πολιτικοί και οι πολιτικοί,ηθοποιοί !!!
    "Δεν έχει σημασία τι λένε πίσω από την πλάτη σου . . . . . Σημασία έχει όταν γύρνας όλοι να το βουλώνουν. "
    ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΒΟΥΛΟ ΠΛΑΣΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 2η μεταγραφή.... άλλοι έχουν 4 .... ανταγωνισμός χρειάζεται !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιος ειναι ο Λαπατινας ρε παιδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλα για την καρέκλα..... ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αναμένουμε μετά την 17 Ιουνίου την επόμενη μετάλλαξη με μεγάλο ενδοιαφέρον... Δεν έμειναν και πολλά κόμματα στα δεξιά... Καμιά Χ.Α το κόβω. Στο στοίχημα το δίνει 7.5. Σιγουράκι το κόβω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παναγιωτάκη γουστάρεις να τ'ακούς μου φαίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οπου φτυνεις επιστρέφεις. Εκεί γλυστρας στο φτύσιμο που εριξες και σε διώχνουν!!!! Κρίμα Παναγιώτη... Διγλωσε... Σε στιριξαμε κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ante fuge mpas kai vgalei edra o kammenos sto kilkis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. kati gia kolotoumpes legame.eisai apla tratzik i malon tzatzik

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο κολωτούμπας της καρδίας μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Με τέτοια κοιλιά...πώς μπόρεσες κι έκανες τέτοια κωλοτούμπα ρε μπαγάσα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ποιά καρέκλα ρε 9:47; λες να τον δούμε και βουλευτή δηλαδή;

    9:55 οι γυρολόγοι είναι ανένταχτοι. Δεν έχουν πατρίδα!

    10:15 περαστικά σου ρε φίλε...

    10:39 ΚΑΛΟΟΟΟΟΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το αστείο της υπόθεσης δεν είναι ο Παναγιώτης και τα όσα έχει κάνει κατά καιρούς (βλέπε δηλώσεις του κατά Μπαλάσκα, μετά κατέβηκε υποψήφιος του, βλέπε δηλώσεις κατά ΝΔ, μετά ήταν υποψήφιος με τον Καμμένο και τώρα ανακάλυψε και το συμφέρον του Έθνους). Το μεγάλο αστείο είναι όσοι δήθεν σοβαροί ασχολούνται μαζί του, έχουν θέσεις πολιτικές και κομματικές και ασκούν και πολιτική! Ποιος θα τους πάρει στα σοβαρά; Πως ο οποιοσδήποτε θα ακούσει στελέχη της ΝΔ που είναι τα ίδια που κάνουν μέγα θέμα την επιστροφή Λαπατίνα; Γελάει ο κόσμος ενώ παράλληλα κλαίει για την κατάντια. Ζούμε τραγικές και απίστευτες στιγμές. Να δούμε ποιος θα μας λυπηθεί. Για την ΝΔ στο νομό Κιλκίς, αίσχος και ντροπή. Η σύνθεση του ψηφοδελτίου και η ΝΟΔΕ εγγυώνται την ακόμη μεγαλύτερη αποτυχία στις επερχόμενες εκλογές. Θα το δείτε. Εμπρός με τον Λαπατίνα της καρδιάς μας, ενωμένοι αφού μας καλεί να κάνουμε το μεγάλο άλμα (στο αίσχος)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Άνθρωπος χωρίς Ιδέες .Άνθρωπος χωρίς Αξίες .Άνθρωπος Ευάλωτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Απευθυνόμαστε στους Έλληνες και τις Ελληνίδες που αγαπούν την Πατρίδα και τους καλούμε να ξεπεράσουν τα λάθη του χθες και να πυκνώσουν τις τάξεις μας.
    Για το Έθνος, την Φυλή και τον Λαό μας
    Για μια Ελλάδα κυρίαρχη και ανεξάρτητη
    Για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες
    Για μια Νέα Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Παναγιωτάκι μέχρι και αυτός ο βλάκας του χρυσού σκότους που απευθύνεται στους Έλληνες που αγαπάνε την πατρίδα τους σε δουλεύει. Πρόσεξε γιατί μπορεί να σου την έχουν στημένη και να βρεθείς στο χρυσό σκότος χωρίς να το καταλάβεις.
    Από δω και μετά είναι αλήθεια ότι η αξιοπιστία θα είναι μία άγνωστη λέξη για σένα και η κατηφόρα θα φαίνεται ότι δεν θα έχει τελειωμό, όμως παρά του ότι κανένας δε μπορεί να σου αρνηθεί το δικαίωμα στον αυτοεξευτελισμό εσύ θα πρέπει να θυμάσαι ότι το κιλκίς αλλά και ο νέος αρχηγός σου πάντα είχαν ροπή προς την μακακία. Αυτό θα σου δίνει κουράγιο γιατί δεν είσαι ούτε ο πρώτος αλλά και ούτε ο τελευταίος κιλκισιώτης μακάκας.
    Θα θυμίσω μόνο ότι όταν έφυγε ο Σαμαράς το 89 δήλωνε ότι ούτε εάν τον κάνουν αρχηγό θα γυρίσει στην ΝΔ, εσύ το έκανε νωρίς και δεν θα περάσεις τη πολιτική μοναξιά του αφέντη σου. Μπορεί ακόμα να έχεις το πλεονέκτημα να υποδεχτείς τον Καμένο όταν θα επιστέψει οπότε όπως και να το δεις κερδισμένος είσαι.
    Εμπρός λοιπόν στον δρόμο που χάραξε ο κιλτίδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΣΟ Μ@Λ@Κ@Σ ΕΙΣΑΙ Ανώνυμος9 Ιουνίου 2012 3:23 π.μ.
      ΘΑ ΤΑ ........ΚΑΛΑ
      ΓΙΑ ΤΟ ΒΛΑΚΑΣ ΕΛΑ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ
      ΛΑΜΟΓΙΟ

      Διαγραφή
  21. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΘΕΑΤΟ ΚΑΙ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟ ( ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ) ΣΟΥΛΗ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ.
    ΑΥΤΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΛΑΠΑΤΙΝΑ ΠΙΣΩ . Η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μετά τις εκλογές τον βλέπω για Τζήμερο μεριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. http://anti-ntp.blogspot.com/2012/06/blog-post_3332.html#more τουλάχιστο αν μιλάμε για μεταγραφές να έχουν κάποια αξία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.