Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Συλλήψεις ατόμων στην Ημαθία, Χαλκιδική και Πιερία

Συνελήφθησαν χθες το πρωί στο Βρυσάκι Ημαθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας Ημαθίας, δύο ημεδαποί 46 και 48 ετών, διότι ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση παρουσία δικαστικού λειτουργού και κλιμακίου της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε αστυνομική έρευνα του καταστήματος του 46χρονου και σε ψυγεία – διαλογητήρια του 48χρονου συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (19) φιάλες του ενός λίτρου, (2) συσκευασίες των πέντε λίτρων και (4) συσκευασίες που περιείχαν παράνομα φυτοφάρμακα καθώς και (5) φακελάκια (5) φακελάκια που πιθανόν περιέχουν σπόρους προέλευσης Βουλγαρίας.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου «Περί Διάθεσης γεωργικών φαρμάκων στην αγορά, ορθολογική χρήση αυτών και άλλες διατάξεις».
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας.
Συνελήφθη επίσης χθες το βράδυ στον οικισμό "ΚΑΜΠΟΣ" Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής, από προστρέξαντες αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Καλλικράτειας, ένας ημεδαπός 53 ετών, διότι αφαίρεσε από κτήμα 49χρονου αγροτικά προϊόντα.
Σε αστυνομική έρευνα του Ι.Χ. Επιβατικού αυτοκινήτου του 53χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (1) μαχαίρι, (1) σκαπτικό εργαλείο και άδεια σακιά.
Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων και απόπειρα κλοπής.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής.
Συνελήφθη επίσης χθες το μεσημέρι στην Κατερίνη Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, ένας ημεδαπός 69 ετών, διότι κατείχε στην οικία του και παρέδωσε ένα πιστόλι, το οποίο κατασχέθηκε.
Σε βάρος του 69χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπον αρμόδιους κ. Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.