Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Επίσκεψη του Ειδικού Σχολείου Κιλκίς στο Καφέ «Ερωδιός»

Κεράσματα με χυμούς, τοστ και γλυκά για τους μαθητές του Ειδικού Σχολείου Κιλκίς προσέφερε η ιδιοκτήτρια του καταστήματος καφέ « Ερωδιός» στον ευχάριστο και ήσυχο πεζόδρομο της οδού Καλούδη. Η πρωτοβουλία αυτή έδωσε μια ευκαιρία ακόμη στους μαθητές του σχολείου για κοινωνικοποίηση και διασκέδαση. Ευχαριστούμε την κ. Χαριτίδου Ρούλα και το προσωπικό του καταστήματος για την εξαιρετική φιλοξενία που προσέφεραν στους μαθητές και εκπαιδευτικούς του σχολείου μας.

2 σχόλια:

  1. edo giati den sxoliazei kaneis?mallon oi provokatores den asxolounte me tipota allo pera apo provokatsies!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κοινωνικοποίηση και η αποδοχή αυτών των ατόμων από το γενικότερο σύνολο είναι κάποια από τα βασικά ζητούμενα. Ως προς αυτό λοιπόν δίνω τα εύσημα σε αυτόν που σκέφτηκε και οργάνωσε αυτή τη συνεύρεση. Το θέμα όμως "άτομα με ειδικές ανάγκες" στο Κιλκίς είναι σοβαρότερο και με πολλά περισσότερα προβλήματα και ελλείψεις. Και μη μου γράψει κανείς τις γνωστές μπούρδες "όχι ειδικές ανάγκες αλλά άτομα με ειδικές ικανότητες" γιατί θα τον περάσω γενεές 14. Ο γιος μου έχει σύνδρομο Down, ξέρω το θέμα από μέσα και δεν στρουθοκαμηλίζω όπως μερικοί μερικοί. Ναι έχουμε ειδικές ανάγκες, γιατί είμαστε ξεχωριστοί και ιδιαίτεροι. Έτσι έτυχε, έτσι πέτυχε.. δεν θα απολογηθούμε γι' αυτό. Και από την στιγμή που αυτή η κοινωνία θέλουμε να έχει ανθρώπινο πρόσωπο ΑΠΑΙΤΩ να υπάρχουν ισότιμες ευκαιρίες και στο Κιλκίς όπως συμβαίνει με τα μεγάλα αστικά κέντρα (πχ. ΕΛΕΠΑΠ Θεσ/νίκη). Σε μια επόμενη φωτογραφία λοιπόν συνεύρεσης, συνεστίασης ή ότι άλλο θα ήθελα να υπάρχουν δύο πανό που να γράφουν "Πότε θα φέρετε λογοθεραπευτή στο Κιλκίς;" και "Πότε θα φέρετε εργοθεραπευτή στο Κιλκίς;". Γιατί και ο Παναγιώτης (φυσιοθεραπευτής) θα φύγει κάποια στιγμή και δεν θα στείλουν άλλον. Ούτε στη Σπιναλόγκα δηλαδή... Και να δω αυτά τα πανό με φόντο τα γραφεία των πολιτικών μας με φαρδιά πλατιά την πινακίδα τους. Και πάλι μπράβο παιδιά, έτσι να μας βλέπουν γιατί και εμείς ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ και ΨΗΦΊΖΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.