Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Η Βιβλιοθήκη, σας χρειάζεται!!! – Συμμετέχω στο καλοκαιρινό παιχνίδι της ανάγνωσης

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς σας προσκαλεί να συμμετέχετε στις δράσεις που σχεδιάζουν και διοργανώνουν από κοινού το Future Library και Δημόσιες και Δημοτικές Βιβλιοθήκες της χώρας. Η πανελλαδική καλοκαιρινή εκστρατεία για την προώθηση της ανάγνωσης, της δημιουργικότητας και της καινοτομίας με θέμα «Διαδρομές με πυξίδα τη Βιβλιοθήκη» θα λάβει χώρα φέτος το καλοκαίρι στις κατά τόπους Βιβλιοθήκες που συμμετέχουν στη δράση.
Είστε δάσκαλος, καθηγητής, νηπιαγωγός; Έχετε κάποιες ιδιαίτερες δεξιότητες (χειροτεχνία, μουσική, ζωγραφική, θέατρο κ.λ.π.); Χαίρεστε να δουλεύετε με παιδιά; Θέλετε να στηρίξετε το κοινωνικό έργο της Βιβλιοθήκης και να αξιοποιήσετε δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο σας;
Εάν ισχύει τουλάχιστον ένα από τα παραπάνω, επικοινωνήστε με τη βιβλιοθήκη για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τα καθήκοντα που θα σας ανατεθούν, τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας καθώς και για να συμπληρώσετε μια φόρμα συμμετοχής.
Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς, Ελ. Βενιζέλου – Δημ. Κήπος Τηλ. επικοινωνίας: 2341076338, από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 15:00 E-mail: vivlkilk@sch.gr.

Η Αστική Μη-κερδοσκοπική Εταιρεία «FUTURE LIBRARY: Προώθηση Καινοτομίας, Δημιουργικότητας και Κοινωνικών Δικτύων» (www.futurelibrary.gr) ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2011 με την υποστήριξη του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» και οραματίζεται να φέρει τις Δημόσιες και Δημοτικές Βιβλιοθήκες της χώρας στη καρδιά των τοπικών κοινοτήτων ως μια νέα πηγή πολιτισμικού ενδιαφέροντος.
Το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» (www.SNF.org) είναι διεθνής κοινωφελής οργανισμός, που πραγματοποιεί δωρεές στους τομείς της τέχνης και του πολιτισμού, της παιδείας, της υγείας και της κοινωνικής πρόνοιας. Οι δραστηριότητες του Ιδρύματος έχουν οικουμενικό χαρακτήρα, με έμφαση στην Ελλάδα και την υποστήριξη δράσεων ελληνικού ενδιαφέροντος. Το Ίδρυμα ενισχύει με δωρεές οργανισμούς που επιδεικνύουν αποτελεσματική διοίκηση και σωστή διαχείριση και, συγχρόνως, διαθέτουν τη δυναμική να επιφέρουν αισθητές και διαχρονικές τομές στον χώρο τους. Το Ίδρυμα στηρίζει ενεργά προγράμματα που συμβάλλουν στην σύμπραξη φορέων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, ως αποτελεσματικά μέσα υποστήριξης του κοινού καλού.
Από την έναρξη των φιλανθρωπικών του δραστηριοτήτων, το 1996, μέχρι σήμερα, το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» έχει διαθέσει 957.000.000 Ευρώ (US$ 1.249.000.000), με 2.141 δωρεές σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, σε 106 κράτη ανά τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.