Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Δήλωση Γιώργου Φραγγίδη για το εκλογικό αποτέλεσμα

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω εκ βάθους καρδίας όλους τους συμπολίτες μου που στις εκλογές της 6ης Μαΐου με τίμησαν με την ψήφο τους. Επέλεξα εξαρχής να ακολουθήσω τον δύσκολο δρόμο. Εκείνον την συνέπειας λόγου και έργων. Δίχως ούτε λεπτό να περάσει από το μυαλό μου η έννοια του πολιτικού κόστους, προσπάθησα να σταθώ με ειλικρίνεια δίπλα στον κόσμο σταθμίζοντας πάντα τα δεδομένα με καταλύτη το συμφέρον του τόπου ώστε να λάβω τις σωστές αποφάσεις.
Η οργή και ο θυμός του κόσμου είναι πλήρως αντιληπτός. Όμως είναι επικίνδυνος ο τρόπος με τον οποίο εκφράστηκε στέλνοντας στα έδρανα του ελληνικού κοινοβουλίου ακραίους σχηματισμούς.
Στην σύντομη αλλά δύσκολη αναμέτρηση στάθηκαν στο πλάι μου άνθρωποι με τους οποίους δώσαμε έναν όμορφο αγώνα με ευθύτητα και κρυστάλλινες θέσεις.
Η διαχρονική μου σχέση με τους πολίτες θα συνεχίζει να εκφράζεται με κάθε τρόπο και από κάθε μετερίζι. Η πολιτική για μένα είναι έκφραση και προσφορά. Θα συνεχίσω με αμείωτο κουράγιο να αγωνίζομαι για τον τόπο μου δηλώνοντας παρών στις εξελίξεις που οπωσδήποτε θα διαμορφώσουν νέο κοινωνικό και πολιτικό σκηνικό από δω και πέρα.
Η πατρίδα μας χρειάζεται κυβέρνηση. Μένοντας πάντα προσηλωμένος στις αρχές και τις αξίες της κεντροαριστεράς θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις ώστε η ευρύτερη Δημοκρατική Παράταξη ενωμένη να δώσει τη λύση.
Συγχαίρω επίσης όλους τους εκλεγέντες βουλευτές του νομού μας και εύχομαι η πατρίδα μας να βρει σύντομα τον δρόμο της με επιλογές, που της αξίζουν.

17 σχόλια:

  1. Πόσα σπίτια ειπαμε έχεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο φόβος κυριάρχησε και σ'αυτές τις εκλογές δημιουργώντας εμπάθειες. Τι πιο εύκολο να τάζεις συντάξεις και βολέματα, αντί ψήφου, απ'το να λες την αλήθεια. Μόνο που αυτή τη φορά μία που τις έδωσε και μια που θα τις πάρει πίσω. Ευτυχώς που τον εκλέξατε βουλευτή και έχει ασυλία. Για τη συνείδηση σου δε ξέρω.

      Διαγραφή
    2. pantws sigoura gia na apoktisei ta spitia pou exei file mou,doulepse sklira,oute ta eklepse apo kanenan,oute ta apektise me mizes k alles lamogies.twra an esi den eisai se thesi na doulepseis k na apoktiseis,diko sou to provlima.

      Διαγραφή
    3. Συμφωνώ και επαυξάνω!!!!!!!!είναι ο μόνος βουλευτής που αρνήθηκε το βουλευτικό αυτοκίνητο, παρέμεινε στο ασφαλιστικό του ταμείο και δεν πήρε και βουλευτική αποζημίωση. Όσο για τα σπίτια είναι από τους λίγους βουλευτές που όταν δεν ήταν στη βουλή ήταν στο ιατρείο του! αλλά απ'ότι φαίνεται οι υποσχέσεις για ρουσφέτια και οι λαμογιές με συντάξεις φέρνουν ακόμη και σήμερα ψήφους. Κρίμα που η αλήθεια του Φραγγίδη αντί να ξυπνήσει, ενόχλησε...

      Διαγραφή
    4. Ο Φραγγίδης είναι ξένο σώμα για το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Το φάγατε ότι παλιά ήταν στο Π.Α.Κ. ;





      ΝΤΕΝΗΣ ο ΚΟΜΒΙΟΣ
      Γραμματεία Π.Α.Κ.(τότε)

      Διαγραφή
    5. Ντένη Κόμβιε,αν κ πρωην γραμματέας δε σε βρίσκω κ πολύ ενημερωμένο.Αλλά πέρα από αυτό,οι αληθινοί πασοκτσήδες είναι μόνο αυτοί που ανήκαν εκεί από την αρχή???ή αυτοί που στήριξαν το κόμμα στην πιο δύσκολη στιγμή του?????

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Ο Φραγγίδης προσπάθησε αλλά ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ φαίνεται πως τρώει ακόμη κουτόχορτο και του αρέσουν οι κωλοτούμπες

      Διαγραφή
    2. Από αύριο να δεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. ΠΑΖΛ ! Ξημερόματα Σαββατο 5 Μάη, Μυριόφιτο, άνθρωπος Φραγγίδη. ΟΡΑΤΟΤΙΣ ΜΗΔΕΝ.

      Διαγραφή
    4. Και μας για βλάκες μας πέρασες, φίλε; Να'ναι καλά τα προβληματικά μας μάτια...

      Διαγραφή
  3. 1.22 μηπως τα πηρε απο την μανουλα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παραστατίδης και τα μυαλά στα κάγκελα. Όχι της φυλακής εννοείται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. krima pou se psifisane k afti pou to kanane saftes tis ekloges krima pou den skeftese ton aplo politi k psifises to mnimonio k sou efxome na pane ta pedia sou se ergostasio na doulepsoune k na doume ti 8a les tote otan 8a pernoune 500-600 euro gia na kita3oune pedia k spiti tote na doume ti 8a les

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κολλημενοι ΠΑΣΟΚΟΙ πνεετε την οσμή πτωμάτων σε παρατεταμένη σήψη. Ειστε ταγμενοι να υπηρετειτε αυτους που μας δυναστευουν (και ψηφισατε και 5% χρυση αυγή!). Ο κοσμος σας στελνει στα σπιτια σας και τα λαμογια θα κληθουν να λογοδοτησουν. Κύριε φραγγίδη, ήσουν "δίπλα στον κόσμο...", "ευθύτητα και κρυστάλλινες Θέσεις..."!!!, ωραίες λέξεις, μόνο που εσύ μια ζωή πράτεις το αντίθετο... Μην το πάρεις προσωπικά και μη ζηλεύεις κανέναν διαπλεκόμενο τοτικό βολευτή (τύπου παραστατίδη)τελειώσαν τα πολιτικά ψωμιά σας γιατι τελειωσαν οι αντοχες μας. ΑΡΚΕΤΑ! ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΡΚΕΤΑ!!! 38 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΚΟΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ "ΜΕΓΑΛΩΝ" ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ,ΤΕΛΟΣ-ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ-ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΟΡΙΑ:ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ΠΑΠΟΥΛΗ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟΝ "ΑΝΤΕΝΑ" ΤΗΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ,Ή ΤΗΝ ΚΑΒΑΝΤΖΩΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άνθρωποι σαν το γιατρό κοσμησαν έστω και για λίγο το κοινοβούλιο και τον τόπο μας. Επιστροφή στη μιζέρια των παλαιοκομματικων και των σαπιων. Μην το βάζεις κάτω γιατρε έχεις ποιότητα και αυτο θα φανεί σύντομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.