Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Την Κυριακή οι συναντήσεις των πολιτικών αρχηγών με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Την Κυριακή θα γίνουν οι συναντήσεις των πολιτικών αρχηγών με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας.
Πιο συγκεκριμένα, στις 12 το μεσημέρι ο Κάρολος Παπούλιας θα συνομιλήσει με τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς που έλαβαν τη διερευνητική εντολή, δηλαδή τους προέδρους της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο.
Θα ακολουθήσουν κατ' ιδίαν συναντήσεις του κ. Παπούλια με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, τη γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, τον πρόεδρο της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο και τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται, επίσης, ότι ο πρόεδρος καλεί τους πολιτικούς αρχηγούς σύμφωνα με το αρθρο 37 παράγραφος 3 του Συντάγματος, στο πλαίσιο της προσπάθειας σχηματισμού κυβέρνησης που θα απολαμβάνει της εμπιστοσύνης της Βουλής, η οποία προέκυψε από τις εκλογές της 6ης Μαΐου.
Για το ραντεβού την Κυριακή προϊδέασε η δήλωση του κ. Παπούλια στους δημοσιογράφους πριν μπει στην αίθουσα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος: «Θα πρέπει να δουλεύουμε περισσότερο και για να δουλεύουμε περισσότερο πρέπει να δουλεύουμε και τα Σαββατοκύριακα».

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.