Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Ουρές στο ΕΣΥ για μία εξέταση Aids!

“Γονάτισε” το ΕΣΥ τις τελευταίες ημέρες από τις δεκάδες επισκέψεις ανδρών που σπεύδουν για μια εξέταση Aids στα δημόσια Νοσοκομεία.
Μετά την αποκάλυψη των ονομάτων και των φωτογραφιών των ιερόδουλων φορέων του Aids με τις οποίες συνευρέθηκαν χιλιάδες άνδρες, όπως απεδείχθη χωρίς προφύλαξη, οι περισσότεροι σπεύδουν είτε στο ιδιωτικό είτε στο δημόσιο σύστημα υγείας για να πραγματοποιήσουν τις απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις για να διαπιστώσουν εάν μολύνθηκαν με τον ιό.
Όπως επεσήμαναν ειδικοί επιστήμονες σε δηλώσεις τους με αφορμή το 38ο πανελλήνιο ετήσιο ιατρικό συνέδριο που θα γίνει στην Αθήνα (16- 19 Μαΐου), ειδικά τις τελευταίες ημέρες υπάρχει πολύ μεγάλη αύξηση στην προσέλευση στο σύστημα υγείας ανδρών οι οποίοι ήρθαν σε επαφή με τις ιερόδουλες χωρίς προφυλάξεις.
Αν και οι επιστήμονες επισημαίνουν ότι δεν υπάρχουν ακόμη επίσημες καταγραφές για την αύξηση αυτή, είναι μεγαλύτερη προσέλευση είναι εμφανής.
Σύμφωνα με τον κ.Αθ.Σκουτέλη Διευθυντή της Ε' παθολογικής κλινιής του Ευαγγελισμού έστω και με καθυστέρηση κάποιων ημερών, το ΕΣΥ θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στην αυξημένη ζήτηση των εξετάσεων στα εξωτερικά ιατρεία.
Πάντως αξιοσημείωτο είναι ότι τις τελευταίες ημέρες όπως δήλωσε και ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, δεκαπλασιάστηκε η κίνηση και στα ιδιωτικά εργαστήρια, δεδομένου ότι μέχρι σήμερα έχουν τηλεφωνήσει στο ΚΕΕΛΠΝΟ πάνω από 6000 άνδρες που ήρθαν σε επαφή με ιερόδουλες.
Από τους 100 που εξετάσθηκαν εργαστηριακά από το ΚΕΕΛΠΝΟ οι 5 απεδείχθη ότι μολύνθηκαν.
Ταυτόχρονα η πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ Μένυ Μαλλιώρη υπογράμμισε με αφορμή το ίδιο συνέδριο ότι το πρώτο τετράμηνο του 2012 καταγράφεται εντυπωσιακή αύξηση των μολύνσεων με τον ιό του Aids των τοξικομανών και πλέον για πρώτη φορά αποτελούν την πρώτη ομάδα με τα περισσότερα κρούσματα έναντι των ομοφυλόφιλων που μέχρι σήμερα κατείχαν τη θλιβερή πρωτιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.