Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Ευχαριστήριο Αγαθοπούλου Ειρήνης

Μετά το χθεσινό αποτέλεσμα νοιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους στήριξαν με την ψήφο τους το ΣΥ.ΡΙΖ.Α αλλά και προσωπικά εμένα. Η χαρά μας είναι μεγάλη, γιατί ο κόσμος αποφάσισε να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην Αριστερή πολιτική του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και να αποδείξει με αυτόν τον τρόπο ότι η μόνη λύση δεν είναι ο δικομματισμός και το Μνημόνιο. Το έργο μας από εδώ και πέρα είναι πολύ δύσκολο και οι ευθύνες μας πολύ μεγάλες, λόγω της κρισιμότητας της περίστασης. Είμαστε πρόθυμοι να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και να δουλέψουμε πολύ σκληρά ώστε να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

1 σχόλιο:

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.