Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Σύλληψη 41χρονου υπηκόου FYROM για κλοπή οχήματος και εκβίαση στο Κιλκίς

Ο 41χρονος εκβίαζε ομοεθνή του για την επιστροφή του κλεμμένου οχήματος
Σε βάρος του 41χρονου εκκρεμούσε αγγελία διεθνών αναζητήσεων της Interpol από το 2005, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν διάφορα πλαστά έγγραφα

Συνελήφθη χθες (26.05.2012) το πρωί, στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας αλλοδαπός υπήκοος FYROM 41 ετών, για κλοπή οχήματος και εκβίαση ομοεθνούς του για την επιστροφή του. Αρχικά προηγήθηκε καταγγελία υπηκόου FYROM ότι ο 41χρονος μέσω SMS απαιτούσε το χρηματικό ποσό των (25.000) ευρώ, προκειμένου να του επιστρέψει το Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο του, το οποίο είχε αφαιρέσει ο 41χρονος με ομοεθνή του βραδινές ώρες της 25/26.05.2012 από το Καλοχώρι Θεσσαλονίκης.
Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και ύστερα από οργανωμένη επιχείρηση, εντοπίστηκε το κλεμμένο όχημα σε αποθήκη στην Κρηστώνη Κιλκίς ιδιοκτησίας ενός 25χρονου ημεδαπού. Άμεσα συνελήφθησαν ο 41χρονος υπήκοος FYROM, καθώς και ο 25χρονος ιδιοκτήτης αποθήκης για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, σε βάρος του 41χρονου που στερούταν μονίμων ταξιδιωτικών εγγράφων, εκκρεμούσε αγγελία διεθνών αναζητήσεων της Interpol από το 2005, σύμφωνα με την οποία αναζητείται να συλληφθεί ύστερα από απόδραση του από φυλακές στη Γευγελή Σκοπίων το 2004, όπου κρατούταν για παράνομη παραγωγή και εμπορία ναρκωτικών και λοιπών παραισθησιογόνων ουσιών.
Επίσης, από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο 41χρονος κατείχε και χρησιμοποιούσε πλαστά έγγραφα, προκειμένου να διευκολύνει την παραμονή του και κίνησή του στην ελληνική επικράτεια και να αποφύγει της σύλληψής του. Ο 41χρονος κατείχε πλαστά έγγραφα που φέρονταν να έχουν εκδοθεί από τις Βουλγαρικές αρχές και με τη χρήση των εγγράφων αυτών πέτυχε την έκδοση πλαστών εγγράφων από τις Ελληνικές Αρχές.
Το κλεμμένο Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Επίσης, κατασχέθηκαν (6) πλαστά έγγραφα Ελληνικών και Βουλγαρικών Αρχών και (2) κινητά τηλέφωνα που κατείχε ο 41χρονος.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς, ενώ διεξάγονται αστυνομικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό του συνεργού του 41χρονου κατά την κλοπή του οχήματος.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς, ενώ ο 41χρονος αύριο θα οδηγηθεί και στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης.

1 σχόλιο:

  1. Ευχε να γνωριζω εντελως τυχαια την υποθεση αυτου του 41χρονου υπηκοου FYROM απο το παρελθον.Ειναι ακρως επικινδυνος δραπετης και ζουσε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ παρακαλω καπου στην ελληνικη επικρατεια (οπως τοσοι και τοσοι αλλοι λαθρομεταναστες αλλωστε)απο το 2004.ΕΥΓΕ στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.Πραγματικα σας λεω ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχια της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ μας.και πιο συγκεκριμενα του τμηματος ασφαλειας του Κιλκις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.