Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Κύρια σημεία ομιλίας του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρη τη Χαλκίδα

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης στο πλαίσιο των περιοδειών του επισκέφτηκε σήμερα τη Χαλκίδα. Κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε μεγαλειώδη συγκέντρωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναφέρθηκε στους στενούς δεσμούς που τον συνδέουν με την Εύβοια: «Έχω παλιούς δεσμούς με την Εύβοια, όταν πριν 43 χρόνια, νιόπαντρος τότε με την κ. Βέννυ Καρατζαφέρη ήρθαμε στην Ερέτρια. Το 2009 στις μεγάλες πλημμύρες, όταν η Πολιτεία εγκατέλειψε στην τύχη της την περιοχή, εμείς από τα λεφτά που μας είχε δώσει η Πολιτεία βοηθήσαμε την περισσότερο πληγείσα περιοχή, το Βασιλικό. Σήμερα, η Ν.Ε. πριν από λίγο με ενημέρωσε για ένα άλλο μεγάλο πρόβλημα. Μου είπαν “Πρόεδρε, υπάρχει πρόβλημα στο Μαρμάρι. Δεν υπάρχει ιατρείο. Παρακαλούσαμε τον Λοβέρδο, πιο πριν τον Αβραμόπουλο. Δεν έγινε τίποτε”. Πριν από λίγο παρήγγειλα ένα προκατασκευασμένο ιατρείο που θα είναι έτοιμο και θα εγκατασταθεί τις επόμενες μέρες. Έτσι, το Μαρμάρι αποκτά αυτό που η Πολιτεία δεν ήθελε να δώσει».

Για τη χρηματοδότηση των κομμάτων για τις εκλογές Εκεί που βρίσκεται σήμερα η χώρα από οικονομικής απόψεως, εκεί που την οδήγησαν Βενιζέλος και Σαμαράς, την ώρα που οι πολίτες, ο ένας μετά τον άλλον αυτοκτονούν, δεν μπορούμε εμείς τα κόμματα, να πάρουμε 40 εκατ. ευρώ για φέιγ βόλαν, για διαφημιστικά μηνύματα, για να πείσουν τα δύο κόμματα της μεγάλης καταστροφής να τους ξαναψηφίσει ο Ελληνικός λαός.
Είμαστε το μοναδικό Κόμμα που είπαμε ότι δεν πρέπει, ότι δεν μπορούμε να πάρουμε αυτά τα λεφτά.
Δεν περίμενα ευαισθησία από τα κόμματα και τους πρωτεργάτες της μεγάλης καταστροφής.
Περίμενα όμως από τα «ευαίσθητα» στη δυστυχία του Έλληνα πολίτη, κόμματα της Αριστεράς, τουλάχιστον να συμφωνήσουν με τη δική μου πρόταση. Κουβέντα!
Δεν είπαν κιχ! Μόνο ο ΛΑΟΣ επιστρέφει τις χρηματοδοτήσεις της Πολιτείας προς τα κόμματα για κοινωφελείς σκοπούς. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο που ανοίξαμε προ ημερών, μέχρι στιγμής έχει διαθέσει 20 τόνους τροφίμων σε συμπολίτες μας που τα είχαν ανάγκη. Θα συνεχίσουμε και την Μεγάλη Τετάρτη και τη Μεγάλη Πέμπτη τη μεγάλη αυτή γέφυρα αλληλεγγύης, όλοι μαζί!
Γιατί εμείς, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, θα αναστήσουμε τον τόπο.
Για το ενδεχόμενο συνεργασίας μετά τις εκλογές
Είναι γεγονός, ότι χωρίς εμάς δεν μπορεί να κάνει βήμα όποιος θέλει να κυβερνήσει. Δεν πρόκειται να συνεργαστώ με κανέναν!
Αν θέλουν αυτοί μπορούν να είναι “επιβάτες”. Το τιμόνι της χώρας όμως θα το έχουμε εμείς.
Δεσμεύομαι: Τη Δευτέρα των εκλογών ανοίγουν οι πόρτες! Έξω από την Ελλάδα οι λαθρομετανάστες, με κάθε τρόπο.
Χθες, διέρρηξαν το σπίτι του γιου μου. Μου είπε ο αστυνομικός διευθυντής: “Εδώ μένουν 6.000 Πακιστανοί”.
Του απάντησα: “Σε ένα μήνα δεν θα υπάρχει κανένας”.
Αυτή η πληγή δεν μπορεί να συνεχιστεί. Τώρα όλοι, λένε αυτά που έλεγα πριν 10 χρόνια. Έχουμε γεμίσει με αρρώστιες που τις είχαμε νικήσει. Μόνο οι άρρωστοι από AIDS έχουν αυξηθεί κατά 1000%.
Δεν μπορεί να συνεχίσει ο Έλληνας να ζει με το φόβο των ληστειών, των εκβιασμών, των βιασμών.
Τι θα τους κάνω: Όποιος θέλει να έρχεται θα πηγαίνει σε νησί όπου θα προσφέρει εργασία για ένα πιάτο φαί.
Πρέπει να στείλουμε το μήνυμα στους υπολοίπους ότι εμείς δεν τους θέλουμε άλλο. Τέλος στην ανοχή.
Ο ΛΑΟΣ για το θέμα αυτό έδωσε μάχες στη Βουλή και τις κέρδισε. Μετατρέψαμε σε κακούργημα τη διακίνηση λαθρομεταναστών. Αναγκάσαμε τον υπουργό Δικαιοσύνης Μιλτ. Παπαϊωάννου να αποσύρει το Νόμο με τον οποίο αποφυλακίζονταν όσοι ήταν φυλακισμένοι μέχρι 10 χρόνια. Μαζέψαμε 600.000 υπογραφές κατά της νομιμοποίησης των λαθρομεταναστών.
Τις πήγα στη Βουλή και τις παρέδωσα σε αυτόν που ο κ. Παπανδρέου ήθελε να κάνει πρωθυπουργό και ο κ. Σαμαράς αποδεχόταν δήθεν αδιαφορώντας. Τον Φίλιππο Πετσάλνικο! Τρόμαξε! Δεν τόλμησε να το φέρει ποτέ στη Βουλή για συζήτηση.

Για τη λογική της χαμένης ψήφου Τα δύο μεγάλα, της καταστροφής της Ελλάδας, κόμματα λένε μη ψηφίζετε ΛΑΟΣ. Ο εξόριστος στη Ραφήνα κ. Καραμανλής έλεγε στις εκλογές του 2009 «κάθε ψήφος στον ΛΑΟΣ είναι ψήφος στο ΠΑΣΟΚ». Με αυτήν την πολιτική έφερε τον Παπανδρέου με 44%.
Και όμως, το 5,6% του ΛΑΟΣ επέβαλε το ΟΧΙ απέναντι στο φοβικό Σαμαρά που είχε δεχθεί την πρόταση Πετσάλνικου.
Τους είπα: “Εγώ δεν δέχομαι”.
Ποιοι θα πάρουν εισιτήριο. Αν είμαστε στα πράγματα, ο κ. Τόμσεν και η παρέα του θα φύγουν. Δεν μπορούν να προσβάλουν άλλο την Ελλάδα.

Η προσφορά του κ. Σαμαρά ως Ευρωβουλευτή
Ήμασταν το ίδιο χρονικό διάστημα Ευρωβουλευτές. Εγώ έγινα Αντιπρόεδρος της INDEM και επέβαλα το ΟΧΙ μαζί με τους άλλους Ευρωσκεπτικιστές στο Ευρωσύνταγμα.
Εκείνος έμεινε απλός Ευρωβουλευτής.
Συγκρίνετε την παρουσία: Ομιλίες στην Ολομέλεια: Σαμαράς 15 – Καρατζαφέρης 103.
Κοινοβουλευτικός έλεγχος σε δράσεις Επιτρόπων: Σαμαράς 8 – Καρατζαφέρης 663.
Πού ήταν 11 χρόνια που βρισκόταν εκτός πολιτικής ο κ. Σαμαράς;
Τι έκανε; Πώς ζούσε;

Για τα εθνικά θέματα
Δεν με ενδιαφέρει αν οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα της εκχώρησης της ονομασίας που θα περιέχει παράγωγο του ονόματος Μακεδονία για τα Σκόπια. Τους λέω: “Κάντε δημοψήφισμα για το Όνομα και θα δείτε το αποτέλεσμα”.

Για τα σχέδια των Αμερικανών Έπρεπε να γονατίσουν την Ελλάδα και έβαλαν τον Αμερικανό πολίτη Γιώργο Παπανδρέου να κάνει τη δουλειά αυτή. Με ρωτούν: “Γιατί μπήκες στην κυβέρνηση;”. Γιατί έπρεπε να δω που το πάνε. Έπρεπε να ξέρω. Δεν ήξερα το κόστος; Το ήξερα, φυσικά. Αλλά για μένα πάνω από το Κόμμα, πάνω από την προσωπική μου τύχη, με ενδιαφέρει η Ελλάδα. Δεν θα αφήσω την Ελλάδα έρμαιο αυτής της κατάστασης. Η Ελλάδα δεν μπορεί να βγει από εκεί που τη βάζουν αν δεν βρει άλλον παρτενέρ. Και αυτός είναι η Ρωσία. Δεν είναι μόνο οι επενδύσεις. Δεν είναι ο Τουρισμός.
Οι ΗΠΑ επιχειρούν να ανατρέψουν τον Άσαντ. Αν πέσει η Συρία, η Ρωσία χάνει το μοναδικό λιμάνι που έχει στη Ν.Α. Μεσόγειο.
Όταν επισκέφθηκα το Κρεμλίνο τους πρότεινα μεταξύ άλλων ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Νεώριο της Σύρου, με όποιο ενοίκιο εκείνοι θέλουν, “αρκεί να αναλάβετε τον έλεγχο για ό,τι πετάει και ό,τι πλέει στο Αιγαίο”.
Εάν μου εξασφαλίσουν τα σύνορα κι εγώ μειώσω τις αμυντικές δαπάνες, αμέσως εξασφαλίζω τα λεφτά που μου χρειάζονται για την αποπληρωμή του δανείου που οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος με υποχρέωσαν να πληρώσω. Όλα αυτά πιστεύετε ότι ικανοποιούν και ευχαριστούν τον Αμερικάνο ή δεν αντιλαμβάνομαι ότι κατασκευάζουν κομματίδια από γνωστούς ανθρώπους, οι οποίοι μάλιστα επαίρονται ότι ήταν πράκτορες;
Γνωρίζω ότι έχω πόλεμο και μάλιστα σκληρό. Έχω μάθει όμως να δίνω μάχες και έχοντας εσάς στο πλευρό μου θα είναι σίγουρα νικηφόρες.

Για την ψήφο στις εκλογές
Δεν θα τους αφήσω να κάψουν τη χώρα. Είναι απαραίτητο ο ΛΑΟΣ να είναι όρθιος. Ποιοι θα συνομιλήσουν την επόμενη μέρα με τη Ευρώπη; Ο Ελληνικός λαός πρέπει να ψηφίσει υπεύθυνα και όχι θυμωμένα. Δεν πρέπει να αφήσουμε το θυμό να μας κυριαρχήσει. Η Ελλάδα χρειάζεται ισχυρή εκπροσώπηση. Πίστευαν ότι με τη εξαγορά των δύο βουλευτών θα έκαμπταν το φρόνημά μας. Μας έκαναν πιο δυνατούς, πιο ψυχομένους. Η πόρτα μας είναι ανοιχτή. Η πόρτα του ΛΑΟΣ είναι ανοιχτή για όλους. Και για αυτούς που θέλουν να φύγουν, και για τις εκατοντάδες που καθημερινά έρχονται και πλαισιώνουν τις τάξεις του ΛΑΟΣ.

1 σχόλιο:

  1. Αψογη εκτέλεση δεκάδων κωλοτουμποσαλταρισμάτων απο τον μέτρ του είδους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.