Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Δήλωση Χαρακόπουλου για το κόμμα «Ανεξάρτητοι Έλληνες»

Ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, ερωτηθείς σχετικά από τη "ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ", έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Στην πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της μεταπολίτευσης, οι πολίτες και ιδιαίτερα οι νεοδημοκράτες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι κάθε ψήφος στο κόμμα Καμμένου είναι και ένα "φιλί ζωής" στο ΠΑΣΟΚ, φιλί νεκρανάστασης στο καταρρέoν ΠΑΣΟΚ. Διότι αφήνει περιθώριο στο κόμμα του "λεφτά υπάρχουν" να έχει μετεκλογικά λόγο και ρόλο, ενώ στερεί τη δυνατότητα να αποδοθούν οι ευθύνες στους πρωταίτιους της ελληνικής τραγωδίας, που φούσκωσαν το έλλειμμα του 2009 και άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου για την Ελλάδα».

3 σχόλια:

  1. Στην πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της μεταπολίτευσης, οι πολίτες και ιδιαίτερα οι νεοδημοκράτες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι κάθε ψήφος στο κόμμα Καμμένου είναι και ένα "φιλί ζωής" για την Ελλαδα μας. Διότι δεν αφήνει περιθώριο στο κόμμα του "λεφτά υπάρχουν" να έχει μετεκλογικά λόγο και ρόλο, ενώ στερεί τη δυνατότητα να αποδοθούν οι ευθύνες στους πρωταίτιους της ελληνικής τραγωδίας, εμας που δυστυχος για μας υπαρχουμε σαν Νεα Δημοκρατια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε γνωρίζετε να φανταστώ ότι η ΝΔ ήδη συγκηβερνά και θα το επαναλάβει μετά εκλογών έτσι;ΠΟυ ζείτε σε άλλο γαλαξία;Φιλί ζωής έδωσε ο αρχηγός σας που ενώ μπορούσε να τους τελειώσει,συγκυβερνά μαζί τους.Πάρτε το επιτέλους απόφαση το τέλος του δικοματισμού έφτασε...Ο καιρός γαρ νυν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.