Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Συνελήφθησαν τέσσερις υπήκοοι Βουλγαρίας στο Πολύκαστρο Κιλκίς

Συνελήφθησαν χθες (07.04.2012) το μεσημέρι, στο Πολύκαστρο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιλκίς, με τη συνδρομή συναδέλφων τους της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κιλκίς και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου Κιλκίς τέσσερις υπήκοοι Βουλγαρίας 26, 27, 29 και 50 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίπτωση για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος κατά συναυτουργία και απείθεια. Συγκεκριμένα, σε επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο οχήματα, ένα Ι.Χ. Επιβατηγό και ένα Ι.Χ Φορτηγό τα οποία έφεραν Βουλγάρικες πινακίδες και επιχείρησαν να τα ελέγξουν, πλην όμως οδηγοί ανέπτυξαν ταχύτητα και διέφυγαν, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη.
Τελικά το Ι.Χ. Φορτηγό ακινητοποιήθηκε σε αγροτική περιοχή του Πολυκάστρου και από αυτό διέφυγαν πεζοί οι τρεις από τους ανωτέρω, ενώ το Ι.Χ. Επιβατηγό με τους επιβαίνοντες κατάφεραν να διαφύγουν.
Κατόπιν επισταμένων αναζητήσεων, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν σε Αγροτική περιοχή Άσπρου – Κοκάρτζας οι τρεις προαναφερθέντες μαζί με τον 50χρονο ομοεθνή τους, ο οποίος προσήλθε στο σημείο για να τους παραλάβει και να διαφύγουν με άλλο Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο.
Κατά τον έλεγχο του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ως προϊόντα αξιόποινων πράξεων συνολικά:
· διάφορα μπρούτζινα και μεταλλικά αντικείμενα (κανάτες, κατσαρόλες κλπ),
· διάφορα ανταλλακτικά αυτοκινήτων (φίλτρα βενζίνης, συσσωρευτές),
· (10) χάλκινοι σωλήνες,
· καλώδια,
· ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές και
· (1) πλαστική δεξαμενή γεμάτη με (1000) λίτρα βενζίνης.
Τα δύο προαναφερόμενα οχήματα κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς, ενώ προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πολυκάστρου Κιλκίς.




1 σχόλιο:

  1. καλα εξω δεν θα ειναι αυριο τι τους πιανεται κανετε αναφορες τρεχεται και το φιναλε παλι στην βραδυνη δουλεια οι μπουλγαροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.