Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Λουκάς Παπαδήμος προς Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία: "Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προστατεύσει το δημόσιο συμφέρον "

Υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για την προγραμματιζόμενη απεργία της ΠΝΟ. Στη σύσκεψη μετείχαν οι Υπουργοί: Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Άννα Διαμαντοπούλου, Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων Μάκης Βορίδης, Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργος Κουτρουμάνης, Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέας Λοβέρδος, Επικρατείας Γιώργος Σταυρόπουλος, Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παντελής Καψής. Μετά τη σύσκεψη εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Η πραγματοποίηση της απεργίας των ναυτεργατών, ιδιαίτερα μετά τις σημερινές γραπτές δεσμεύσεις του Υπουργείου, είναι εντελώς αδικαιολόγητη. Η κυβέρνηση έχει εξαντλήσει όλα τα περιθώρια διαλόγου με την συνδικαλιστική τους ηγεσία και έχει αντιμετωπίσει με τον πιο πρόσφορο τρόπο τα προβλήματα που έχουν τεθεί. Καλούμε την ΠΝΟ να αναλάβει τις ευθύνες της αναλογιζόμενη το δημόσιο συμφέρον, το βαρύ πλήγμα στον τουρισμό ενόψει μάλιστα του Πάσχα, τους κινδύνους που δημιουργούνται για την δημόσια υγεία, τις σημαντικές οικονομικές επιπτώσεις και την αναστάτωση της οικονομικής ζωής των νησιών σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη συγκυρία, καθώς και την αρνητική εικόνα για τη χώρα που προβάλλεται διεθνώς.
Σε κάθε περίπτωση η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προστατεύσει το δημόσιο συμφέρον και να διασφαλίσει την ομαλή εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών και την απρόσκοπτη διακίνηση των προϊόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.