Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα 2.000 ατόμων - προσωπικού φύλαξης μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, αρχίζει αύριο σε 23 πόλεις σε όλη τη χώρα

Στόχος της εκπαίδευσης είναι η αναβάθμιση του επιπέδου ασφάλειας των μουσείων και των αρχαιολογικών μας χώρων.
Από αύριο, 02-04-2012 μέχρι και την 09-04-2012 δύο χιλιάδες (2.000) άτομα που αποτελούν το προσωπικό φύλαξης των μουσείων και των αρχαιολογικών μας χώρων, θα παρακολουθήσουν ένα εξειδικευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, με στόχο την αναβάθμιση του επιπέδου ασφάλειας των εγκαταστάσεων και των χώρων αυτών. Η εκπαίδευση πραγματοποιείται σε είκοσι τρεις (23) πόλεις σε όλη την επικράτεια, με την επιμέλεια του Υπουργείου Πολιτισμού και τη συνδρομή του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ.ΜΕ.Α) και της Ελληνικής Αστυνομίας.


Το πρόγραμμα εκπαίδευσης καταρτίστηκε με τη συνεργασία των Υπουργείων Προστασίας του Πολίτη και Πολιτισμού & Τουρισμού για τη βελτίωση της επαγγελματικής κατάρτισης του προσωπικού αυτού και την παροχή εξειδικευμένων γνώσεων σχετικά με την ασφάλεια των συγκεκριμένων εγκαταστάσεων και χώρων.
Οι εκπαιδεύσεις είναι ημερήσιες και θα πραγματοποιηθούν σε κατάλληλα εξοπλισμένες αίθουσες του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, των Αστυνομικών Υπηρεσιών και του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας, από εξειδικευμένο διδακτικό προσωπικό των φορέων αυτών.
Αύριο (02.04.2012) και ώρα 08.15 στην έναρξη του προγράμματος στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας (Λ. Μεσογείων 96, πρώην Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας) θα παραστούν ο Υπουργός Πολιτισμού & Τουρισμού κ. Παύλος Γερουλάνος και ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Ελευθέριος Οικονόμου, οι οποίοι θα προβούν σε σχετικές δηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.