Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Πετυχημένη η πρώτη ποδηλατική εκδρομή του Συλλόγου Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς

Το πρώτο κάλεσμα των μελών μας για την πρώτη μας ποδηλατική εκδρομή ήταν άκρως ικανοποιητικό. 35 μέλη του συλλόγου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και στις 9 το πρωί της Κυριακής 1 Απριλίου βρέθηκαν στην πλατεία Ειρήνης με προορισμό την λίμνη Δοϊράνη.
Η ποδηλατάδα μας ξεκίνησε από το χωριό Δοϊράνη στις 10 και μετά από 1.30 ώρες περίπου φτάσαμε στον προορισμό μας (το λιμανάκι που βρίσκεται 9 χλμ από το χωριό, στην περιοχή χίλια δέντρα). Μετά από μια ολιγόλεπτη στάση πήραμε το δρόμο της επιστροφής και σε 1 ώρα περίπου επιστρέψαμε στην βάση μας. Με ένα καφεδάκι και μετά φαγάκι στις ταβέρνες του χωριού έκλεισε η πρώτη μας ποδηλατική εξόρμηση.
Η ικανοποίηση ήταν έκδηλη σε όλους όσους παρευρέθηκαν και δώσαμε ραντεβού πρώτα για την καθιερωμένη ποδηλατοβόλτα στους "Δρόμους της πόλης" (κάθε Παρασκευή στις 19.00 μ.μ) και έπειτα στην επόμενη εξόρμησή μας.
Φωτογραφίες και βίντεο μπορείτε να δείτε στο site του συλλόγου στο www.kilkisbike.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.