Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: "Ενορχηστρωμένη προσπάθεια συκοφάντησης του ΣΥΡΙΖΑ και της βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης Ευαγγ. Αμμανατίδου – Πασχαλίδου. Ουδέποτε ταχθήκαμε υπέρ των μεταλλείων Κιλκίς!"

"Σε διάφορα μέσα μαζικής ενημέρωσης μεταδίδεται ψευδώς ότι η βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης ΣΥΡΙΖΑ Ευαγγ. Αμμανατίδου – Πασχαλίδου τάχθηκε υπέρ των σχεδίων εκμετάλλευσης των μεταλλείων Κιλκίς σε σχετική συζήτηση που διεξήχθη στην Επιτροπή Παραγωγής & Εμπορίου στις 16/2. Η επιμονή κάποιων ν’ αναπαράγουν αυτό το ψέμα - παρόλο που η βουλευτής διέψευσε την είδηση δημοσίως στην κρατική τηλεόραση όταν αυτή μεταδόθηκε για πρώτη φορά στις 17/2 - καταδεικνύει ότι πρόκειται για μεθοδευμένη προπαγάνδα που στόχο έχει αφενός να πείσει τους κατοίκους ότι εφόσον όλα τα κόμματα δήθεν συμφωνούν είναι μία καθ’ όλα συμφέρουσα επένδυση για την περιοχή και αφετέρου να πλήξει τον ΣΥΡΙΖΑ που μάχεται από την πρώτη στιγμή μαζί με τους κατοίκους της περιοχής εναντίον της συγκεκριμένης επένδυσης.
Η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ευαγγ. Αμμανατίδου – Πασχαλίδου, όπως και οι άλλοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είχαν δηλώσει την έντονη αντίθεση τους και πριν από την συγκεκριμένη Επιτροπή και στηρίζουν αμέριστα των δίκαιο αγώνα των κατοίκων του Κιλκίς ενάντια σε μία περιβαλλοντοκτόνο αποικιοκρατικού τύπου επένδυση που μόνο την εταιρία εκμετάλλευσης πρόκειται να ωφελήσει. Στην εν λόγω επιτροπή η κα Αμμανατίδου δήλωσε ξεκάθαρα μεταξύ άλλων «είμαι κατά αυτής της επένδυσης, διότι είναι μαμούθ με αποικιοκρατική σύμβαση».
Προς επιβεβαίωση επισυνάπτουμε τα πρακτικά της Επιτροπής Παραγωγής & Εμπορίου.
Το σχετικό video http://www.hellenicparliament.gr/Vouli-ton-Ellinon/ToKtirio/Fotografiko-Archeio/#d60d108f-2007-4043-a919-012256d77f18"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου