Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2012

Αξιέπαινη η χορωδία του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς

Είναι πραγματικά πολύ σπουδαία για μια τοπική κοινωνία η ενασχόληση της νεολαίας της με τις τέχνες, τα γράμματα και τη μουσική. Κι αυτό γιατί έτσι δίδεται η ευκαιρία στους νέους να δραστηριοποιηθούν, να αναδιπλώσουν και να αναπτύξουν τα ταλέντα τους, να αποκτήσουν νέα ενδιαφέροντα και να διευρύνουν τους ορίζοντές τους. Ακριβώς μια τέτοια περίπτωση αποτελεί στην πόλη του Κιλκίς η Χορωδία- Μουσικά Σύνολα του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς.
Η εν λόγω Χορωδία δεν περιορίζεται μόνο στον χώρο του σχολείου, αλλά έχει πραγματοποιήσει τα τελευταία χρόνια ένα πολύ όμορφο άνοιγμα στην κοινωνία, συμμετέχοντας και σε εκδηλώσεις τοπικών φορέων (πρόσφατο παράδειγμα η εμφάνισή της στην εκδήλωση της κοπής πίτας του Ερυθρού Ελληνικού Σταυρού Κιλκίς με τη Βούλα Πατουλίδου).
Τα εύσημα βεβαίως για την επιτυχία που σημειώνει η χορωδία ανήκουν και στην Διεύθυνση του Σχολείου που στηρίζει την προσπάθεια και στην υπεύθυνη καθηγήτρια Μουσικής την Σοφία Καραλαζάρου που " ενορχήστρωσε" το όλο εγχείρημα και φυσικά σε όλους τους μαθητές που αποτελούν την ψυχή της χορωδίας.
Από εμάς ένα μεγάλο μπράβο και στους εμπνευστές και σε όλους τους μαθητές που συμμετέχουν σε αυτήν την αξιέπαινη και άξια προς μίμηση πράξη πολιτισμού!

1 σχόλιο: