Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Με το ένα πόδι στη ΔΗΜ.ΑΡ. οι «έξι» διαγραμμένοι του ΠΑΣΟΚ

Σήμερα θα γίνει τελικά το ραντεβού της ηγετικής ομάδας της Δημοκρατικής Αριστεράς με την ομάδα των «6» διαγραμμένων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ με στόχο την ένταξή τους στο κόμμα Κουβέλη. Σύμφωνα με πληροφορίες οι βουλευτές επικοινώνησαν με την Αγίου Κωνσταντίνου όπου και κατοικοεδρεύει το κόμμα του Φώτη Κουβέλη και ζήτησαν συνάντηση με στόχο να διερευνήσουν τις πιθανότητες ένταξής τους και επομένως καθόδου τους με την ΔΗΜΑΡ στις εθνικές εκλογές.
Η συνάντηση θα γίνει το πρωί, ωστόσο δεν θα ληφθούν αποφάσεις, καθώς τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ θα περιμένουν πρώτα να ακούσουν την πρόταση των «6» και μετά να καταλήξουν εάν θα προχωρήσουν στην συνεργασία. Γι' αυτόν τον λόγο άλλωστε την Τρίτη θα συνεδριάσει και η Κεντρική Επιτροπή της Δημοκρατικής Αριστεράς τα μέλη της οποίας θα κληθούν να πάρουν θέση επί του συγκεκριμένου θέματος.
Να σημειωθεί ότι ήδη έχουν εκδηλωθεί εσωτερικές αντιδράσεις κυρίως από στελέχη των νομαρχιακών οργανώσεων, όμως ο κ. Κουβέλης εμφανίζεται αποφασισμένος να προωθήσει την ένταξη τουλάχιστον κάποιων από τους έξι στο κόμμα του, πριν από τις εκλογές. Μέχρι στιγμής στην ομάδα των ενδιαφερομένων, διαγραφέντων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, να ενσωματωθούν στην ΔΗΜΑΡ ανήκουν οι κύριοι Αμοιρίδης, Παραστατίδης, Μιχελογιαννάκης, Παπαμανώλης, Θεοδωρίδης και Μάντατζη. Ειδικά για τον τελευταίο πάντως συζητείται και η επανάκαμψή του στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.