Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Παραστατίδης: «Δεν κατεβαίνω στις εκλογές με κανένα»

Διατηρώντας και υπερασπιζόμενος τις σχέσεις εκτίμησης, συντροφικότητας και φιλίας, που διαμορφώθηκαν με τις κιλκισιώτισσες και κιλκισιώτες στα τόσα χρόνια παρουσίας μου στην πολιτική, την οποία ποτέ δεν είδα ως αυτοσκοπό, ως μέσο επαγγελματικής καταξίωσης ή οικονομικής ανέλιξης, σας κάνω γνωστό, πως δεν προτίθεμαι να συμμετέχω στις επικείμενες εκλογές με άλλο κόμμα ή πολιτικό σχηματισμό, όπως αρκετές φορές ανακοινώθηκε από διάφορα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ηλεκτρονικά και έντυπα. Παραμένω πιστός στις αρχές και αξίες της ευρείας δημοκρατικής παράταξης, και θα αγωνιστώ για μια γνήσια κεντροαριστερά, που σαν κυρίαρχο στόχο θα έχει τον σεβασμό στους πολίτες, την ισοπολιτεία και ισονομία, την καταπολέμηση της διαπλοκής και διαφθοράς.
Με εκτίμηση
Θεόδωρος Παραστατίδης

10 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ...ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ Π.Α.Σ.Ο.Κ. ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΧΕΡΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι λέτε οι Κιλκισιώτες; Καλά σας λέμε οι Νότιοι Βούλγαρους και τα συναφή! Διώξτε όλους τους έντιμους πολιτικούς που διαθέτετε, για να σας κυβερνήσουμε καλύτερα. Και για μας ήταν επικίνδυνος ο Παραστατίδης, γιατί την έλεγε σε δικούς μας πολιτικούς.Ψηφίστε και το Βαγγέλη, για να σας τη φέρουμε σε λίγο καιρό καλύτερα. Φιλάκια από τον κυκλαδίτη!!!

      Διαγραφή
  2. ΑΠΟΠΓΝΩΣΗ!
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ,
    ΠΛΕΟΝ,
    ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θόδωρε έχεις γελοιοποιηθεί εντελώς. Άντε τράβα στο σπίτι σου και πες τα παιδιά σου να παντρευτούν κοντεύουν τα 40 μπας και δεις κανα εγγονάκι και συ.
    Παράτησε τα επιτέλους ο κόσμος σε κοροιδεύει σε διαβεβαιώ εγώ ένας πρώην φανατικός ψηφοφόρος σου που σου το είχα πει και από κοντά αλλά δεν μου έδωσες σημασία.
    Λένα ότι παρακαλάς να κατέβεις με το ΠΑΣΟΚ αφού σε έδιωξε ο Κουβέλης και ο Σπίγγος.
    Μην το κάνεις παλιέ σύντροφε. Ήρθε η ώρα να αποχωρήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TETOIOS ΤΕΝΕΚΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙ...
    ΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ Η ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΝΑ ΜΕΙΟΝ ,ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΠΑΝΤΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θοδωράκι αφού ξέρουμε ότι παρακαλάς τον Τσολάκη να πείσει το Βενιζέλο να σε κατεβάσει πάλι στις λίστες του ΠΑΣΟΚ που τα πουλάς αυτά τα παραμυθια?
    Του έταξες ότι αν σε κατεβάσει και βγεις θα τον έχεις στα υπόψη για γραμματέα του ΠΑΣΟΚ στο νομό. Αυτός όμως είναι πονηρός και θα σε θάψει γιατί ξέρει ότι είσαι λίγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Α ΡΕ ΘΟΔΩΡΕ 10.000 ΨΉΦΟΥΣ ΣΕ ΔΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΑΡΑΜΗΣΕΣ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ο ΦΡΑΓΓΙΔΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ 2.000.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ντροπή σου γλύφτη. Έκανες ολόκληρη συγκέντρωση για να μας πεις ότι συζητάς με τον Κουβέλη και ότι βρίζεις το ΠΑΣΟΚ και τώρα παρακαλάς να σε δεχτούν πίσω.
    Πόσο κωλοτούμπας μπορεί να είσαι.
    Πόσο ατιμάζεις τους ψηφοφόρους σου. Κατέβα στις εκλογές και θα δεις τι έχεις να πάρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άιντε βρε πολιτικέ απατεώνα. Μας ζάλισες πια με τα πηγαινελα σου. Όπως τότε που ήσουν νομάρχης και έκλαιγες μπροστά στις κάμερες και έλεγες θα παραιτηθείς. Ξεφτίλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.