Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

7 για τη ΝΔ στο νομό Κιλκίς... άνευ Συμπιλίδη

Στις 7 έφθασαν χθες Πέμπτη 15 Μαρτίου οι αιτήσεις στη ΝΟΔΕ για μια θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο νομό Κιλκίς. Οι ενδιαφερόμενοι που εξεδήλωσαν ενδιαφέρον ήταν πάνω κάτω οι μέχρι σήμερα συνήθεις ύποπτοι. Επρόκειτο για τους Σάββα Τσιτουρίδη (πρώην βουλευτή ΝΔ), Θεόδωρο Πασσαλίδη (πρώην βουλευτή ΝΔ ), Γιώργο Γεωργαντά (δικηγόρο και πολιτευτή της ΝΔ που ήταν υποψήφιος και στις εκλογές του 2009), Δημήτρη Αϊδινίδη (πρώην Δήμαρχο Δοϊράνης και υποψήφιο βουλευτή ΛΑΟΣ στη Θεσ/νικη το 2009), Πρόδρομο Πετζερετζή (πρώην Πρόεδρο ΝΟΔΕ Κιλκίς και δημοτικό σύμβουλο Κιλκίς), Κωνσταντίνα Συμεωνίδου Τσιβρεμετζή (υπεύθυνη γυναικών της ΝΟΔΕ) και Ελισάβετ Δημητριάδου (δημοτική σύμβουλος Παιονίας).
Όσο για την πολυσυζητημένη υποψηφιότητα του Γιώργου Συμπιλίδη, αυτή, όπως αφήνουν να εννοηθεί κύκλοι του πρώην βουλευτή της ΝΔ, κατατέθηκε απευθείας στα κεντρικά του κόμματος στην Αθήνα, από όπου θα βγει και η τελική απόφαση των προσώπων που θα συγκροτήσουν το ψηφοδέλτιο του Κιλκίς.

5 σχόλια:

  1. θα ειναι στο επικρατειας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γραμμενη την εχει την ιεραρχια ο Συμπιλιδης?Και θελει μετα να μας πεισει πως αμα διοικησει,θα επιφερει την αξιοκρατια???Ρε ουστ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ...
      ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ...
      ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΣΤΡΙΜΩΧΝΕΣΤΕ...
      ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!!!!

      Διαγραφή
  3. επιτελους ας κοιταξει καποιος τον τοπο αυτο.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΛΗΤΗ ΤΟ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗ ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΡΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η Ν.Δ. ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΟΣΟΣΤΑ @@@@@@@@ ΑΡΕ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΙ ΚΑΚΟΜΙΡΙΔΕΣ Ο ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΣ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ 2009 ΞΑΝΑ ΕΛΕΟΣ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΝ ΝΑΙ Ε ΤΟΤΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΥΠΕΡ ΟΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΦΤΑΙΕΙ ΜΑΛΟΝ ΑΛΛΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΛΑΓΗΣ Η Ν.Δ. ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΚ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΑΤΑΙ ΚΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.