Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Το... πόδι της Αντζελίνας Τζολί απέκτησε λογαριασμό στο Twitter!!!

Το γυμνό πόδι της ηθοποιού Αντζελίνα Τζολί, που έκανε αίσθηση το βράδυ της Κυριακής στην 84η τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ, έχει γίνει το νέο «αστέρι» του διαδικτύου, αποκτώντας ακόμη και το δικό του λογαριασμό στο Twitter. Στην τελετή η ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή για να δώσει το Όσκαρ καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου. Τη στιγμή που επρόκειτο να ανακοινώσει τον κατάλογο των υποψηφίων πήρε πόζα, με το αριστερό χέρι στο γοφό, και άφησε να φανεί το δεξί της πόδι μέσα από το σκίσιμο του μαύρου φορέματός της. Στην ίδια στάση είχε φωτογραφηθεί νωρίτερα, στο κόκκινο χαλί, κατά την άφιξή της στο θέατρο.
Αντιγράφοντάς την, οι τρεις σεναριογράφοι της ταινίας «Οι Απόγονοι», μιμήθηκαν τη στάση της ενώ παραλάμβαναν το βραβείο τους.
Από τη στιγμή εκείνη, το δεξί πόδι της Αντελίνας Τζολί απέκτησε και λογαριασμό στο Twitter (@AngiesRightLeg) και μέσα σε λίγες ώρες είχε αποκτήσει πάνω από 15.000 «φίλους». Πολλοί έκαναν φωτομοντάζ σε διάφορες άσχετες φωτογραφίες εμφανίζοντας το πόδι της στα πιο απίθανα σημεία ενώ οι δημοσιογράφοι της Huffington Post τράβηξαν επίσης φωτογραφίες των εαυτών τους στην ίδια νωχελική στάση...

www.kathimerini.grμε πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.