Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Π. Ψωμιάδης: «Να δοθεί ο λόγος στον κυρίαρχο λαό»

Σχετικά με τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Ζούμε σε μια Δημοκρατία. Εδώ δεν είμαστε ούτε θα γίνουμε Βόρεια Κορέα. Ο ελληνικός λαός δεν έχει εξουσιοδοτήσει κανέναν να ξεπουλά το μέλλον του, τη ζωή του, το αύριο των παιδιών του. Να δίνει τα κλειδιά της Πατρίδας στους κερδοσκόπους και τους τραπεζίτες.
Όποιος έχει ακόμη επαφή με την πραγματικότητα, ξέρει καλά ότι ο λαός δεν υποκύπτει στην επικοινωνιακή τρομοκρατία, δεν συναινεί στην εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας και της αξιοπρέπειάς μας.
Τα ψέματα τελείωσαν. Ούτε μισόλογα, ούτε επικοινωνιακά παιχνίδια, ούτε κροκοδείλια δάκρυα, ούτε ποιήματα και τραγουδάκια.
Καθαρές κουβέντες. Τώρα. Αποφάσεις που θα κρίνουν το μέλλον της Πατρίδας για τις επόμενες δεκαετίες δεν μπορεί να λαμβάνονται εκβιαστικά, με το μαχαίρι στο λαιμό, σε κλειστές συναντήσεις χωρίς πρακτικά.
Η ιστορική ευθύνη επιβάλει έστω και τώρα, την ύστατη στιγμή, να αναβληθούν οι αποφάσεις και να δοθεί ο λόγος στον κυρίαρχο λαό, είτε με ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ είτε με ΕΚΛΟΓΕΣ. Καμία εξουσία δεν μπορεί να βάλει το λαό στο περιθώριο"

2 σχόλια:

  1. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ9 Φεβρουαρίου 2012 στις 12:25 μ.μ.

    Και ώμος κύριε Ψωμιάδη ο ελληνικός λαός σας έδωσε το δικαίωμα που σας ψηφίζουμε τόσα χρόνια δυστυχώς βέβαια δεν ήξερε πόσο πολύ κακό μπορείτε να κάνετε στο τόπο μας. Τώρα ζητάτε δημοψήφισμα όταν το πρωτινε ο Παπανδρεου ομοιει σας και τα ΜΜΕ πεσατε να τον φάτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΧΑΜΟΣ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΑΝ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ, Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΛΑΙΚΗΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ. ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.