Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Μέτωπο Αγώνα ενάντια στα Μεταλλεία σε Κρούσια και Παϊκο: «Ο καιρός των πιστοποιητικών κοινωνικών φρονημάτων, έχει περάσει ανεπιστρεπτί»

Το Μέτωπο Αγώνα ενάντια στα Μεταλλεία σε Κρούσια και Παϊκο διατυπώνει και δημόσια τη δυσαρέσκεια και τον προβληματισμό του για την απόφαση του διευθυντή του 2ου Ενιαίου Λυκείου Κιλκίς να «διαπαιδαγωγήσει» με ημερήσια αποβολή τους μαθητές που έλαβαν μέρος στην πορεία ενάντια στα μεταλλεία. Την κίνηση αυτή θεωρούμε άκρως αντιπαιδαγωγική καθώς το μήνυμα που μεταδίδει είναι η στυγνή τυπολατρία του άτεγκτου γραφειοκράτη, ο οποίος το μόνο που κάνει είναι να τηρεί το γράμμα του νόμου αγνοώντας την ουσία. Και ουσία είναι η ενεργός συμμετοχή των νέων στα κοινά, η διαμόρφωση και διατύπωση γνώμης «λόγω» και «έργω» μέσα από διαδικασίες ζυμώσεων.
Εδώ και χρόνια προβληματίζει την κοινωνία, η αποχή των νέων από τις κοινές υποθέσεις. Μια κατάσταση που επί χρόνια «βόλευε» τους έχοντες την εξουσία γιατί συμπλήρωνε το παζλ των «φιλήσυχων» πολιτών που ενδιαφέρονται μονάχα για τις προσωπικές τους υποθέσεις. Και τους βόλευε γιατί με αυτόν τον τρόπο δεν υπήρχε κανένας να ελέγχει τα πεπραγμένα τους. Αν κάποιος «τολμούσε» να εκφράσει άποψη αντίθετη από τη δική τους, τότε τοποθετούνταν αυτόματα στη μαύρη λίστα των διώξεων λόγω διαφορετικών πεποιθήσεων.
Στην εποχή των διώξεων λόγω κοινωνικών φρονημάτων μας μεταφέρει η απόφαση του διευθυντή του 2ου Ενιαίου Λυκείου Κιλκίς αφού στιγματίζει την απόφαση των μαθητών να ακούσουν τη φωνή της συνείδησης τους. Τιμωρεί δηλαδή την απόφαση τους να αντιδράσουν σε ότι υποτιμά τη νοημοσύνη τους και αύριο την ποιότητα ζωής τους. Τιμωρεί και ακόμα χειρότερα ποινικοποιεί την κοινωνική δράση. Τους ωθεί να σκύβουν το κεφάλι, αποδεχόμενοι
Καλούμε τόσο τον ίδιο όσο και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Κιλκίς να ανακαλέσουν άμεσα την απόφαση αυτή και τους υπενθυμίζουμε ότι οι κοινωνικοί αγώνες δεν ποινικοποιούνται. Ο καιρός των πιστοποιητικών κοινωνικών φρονημάτων, για όσους δεν το έχουν καταλάβει, έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

28 σχόλια:

  1. ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ μας έχετε ταράξει στις μπούρδες ! Αφού λύσατε το πρόβλημα των μεταλλείων και εξασφαλίσατε τη μιζέρια για τον τόπο, τώρα μας κάνετε και κηρύγματα δημοκρατικότητας κάτι σαν ΕΗΔ ( Εθνική Ηθική Διαπαιδαγώγηση ) και σε λίγο θα γίνετε και κράτος εν κράτει ! Αντε αρκετά κάτσατε στο σβέρκο μας ήρωες της δεκάρας ! Πηγαίνετε στο καφενείο του χωριού σας για καμιά μπιρίμπα, αυτό σας ταιριάζει καλύτερα απίστευτοι !
    Μας πρήξατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με ανόητους πώς θα πάει μπροστά ο τόπος !
    Είναι τυχαίο που ο Νομός Κιλκίς ήδη ζει νέο κύκλο μετανάστευσης με εκατοντάδες νέους ανθρώπους να παίρνουν το δρόμο της ξενιτειάς ??
    Αντί να ενθαρρύνουμε επενδύσεις στον πρωτογενή τομέα, κλείνουμε τις πόρτες για να φύγουν οι νέοι μας στο εξωτερικό για να δουλέψουν για ξένα αφεντικά.
    Είστε πολύ ωραίοι Κιλκισιάρχες της πλάκας !!!!!
    Αλλά φαίνεται οτι τα παιδιά σας είναι ακόμη μικρά και δε σας πονάει να φεύγουν από την πατρίδα στα σκλαβοπάζαρα της Ευρώπης, της Αμερικής και της Αυστραλίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΧΕΣΕΙ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΕΙΩΝ ,ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΜΙΛΑΜΕ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ,ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χίλιες φορές να έστελνα το παιδί μου εξωτερικό παρά να το δω να καταστρέφει την ίδια του τη γη. Πολίτες του αριστοτέλη δε σταματάτε ποτέ τη άθλια προπαγάνδα σας, έτσι;!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οταν μιλάμε για το μέλλον του τόπου μας, για τη ζωή μας, μιλάμε για τα παιδιά μας. Μπορούν τα παιδιά μας να λείπουν από τέτοιες κινοιτοποιήσεις που γίνονται ενάντια στα μεταλλεία ? Οχι βέβαια . Θα αγωνιστούν μαζί μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αλήθεια πιστεύει κανείς από εσάς οτι τα παιδιά ηθελαν πραγματικά να πάνε να διαδηλώσουν; Αν η διαδήλωση λάμβανε χώρα στις 2 μ.μ πιστεύετε οτι τα παιδιά αυτά θα ήθελαν να παραβρεθούν εκεί; Όλοι υπήρξαμε μαθητές και ξέρουμε πως σκεφτόμασταν τότε. Η προπαγάνδα είναι αντιδημοκρατική πρακτική και όχι οι πράξεις με βάση τη λογική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδαμε και τη φάτσα τους την ώρα της πορείας! Εκαναν απλά χαβαλέ !
      Τα άλλα όλα είναι μπαρούφες.

      Διαγραφή
  8. Σε απάντηση του παραπάνω σχολίου είναι ότι υπήρχαν παιδιά που πήγαν όντως στην καφετέρια. Όμως η πλειοψηφία τους παραβρέθηκε στην διαμαρτυρία. Δεν είναι όλα τα παιδιά άβουλα όντα όπως νομίζετε κ φυσικά έχουν κάθε λόγο να μην αγαπάνε την "παιδεία" που τους προσφέρεται, όπως ούτε κι εμείς την αγαπήσαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την παιδεία δεν την αγάπησαν μόνο οι χοντροκέφαλοι και οι τεμπέληδες.
      Η ελληνική παιδεία που πρώτα και κύρια πάσχει από τον συνδικαλισμό και μετά από τους γελοίους πολιτικούς μας, δίνει εφόδια σε όσους διψάνε για μάθηση πολύ περισσότερα από ό,τι σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Αυτό το διαπιστώνουν ιδιαίτερα τα παιδιά που βγαίνουν έξω για μεταπτυχιακά.
      Οσο για τα παιδιά του γυμνασίου-λυκείου σιγά να μην τα νοιάζουν τα ψευτοδιλήμματα που βάζουν κάποιοι βαρεμένοι ενήλικοι στο σώμα, αλλά ανήλικοι και ανώριμοι στο μυαλό.

      Διαγραφή
  9. Αν όντως τα παιδιά ήθελαν να παραβρεθούν στη διαμαρτυρία θα ενημέρωναν τους γονείς τους και είτε δεν θα πήγαιναν εξαρχής στο σχολείο, είτε οι γονείς θα επικοινωνούσαν με το διευθυντή ώστε να βεβαιώσουν ότι οι ίδιοι επιτρέπουν στα παιδιά τους να φύγουν από το σχολικό χώρο με δική τους ευθύνη. Δεν είναι δυνατόν το σχολείο, ο διευθυντής και οι καθηγητές να παίρνουν την ευθύνη για τα παιδιά εκτός σχολείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κύριοι του μετώπου φτάνει πια. Η κοινωνία του Κιλκίς ειπε οχι στα Μεταλλεία οι τοπικές αρχες ήπαν οχι στα μεταλλεία.
    Αλλά ώς εδώ . Ο κόσμος έχει και άλλα σοβαρά προβλήματα να ασχοληθεί.
    Ελεος πια.
    Αφήστε ησυχα τα παιδιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολύ καλά έκανε η παιδαγωγός. Αντιδρά σε αυτή τη σαλαμοποίηση που θέλι να επιβάλει στη χώρα η παγκοσμιοποίηση και τα τσιράκια της μεταλλαγμένης αριστεράς. Βαζόντας το τσιπάκι του ωχαδερφισμού, του χαβαλέ και της μαστούρας στα παιδιά μας απο πολύ νωρίς. Και δε ντρέπεστε βρε χαμένοι οικολόγοι να εκμεταλλεύεστε αυτές τις καταστάσεις και να βάζετε ασπίδα στα ύπουλα σχέδια σας, τα παιδιά του κόσμου; Μπράβο και πάλι στην πατριώτισσα παιδαγωγό, που σέβεται και τιμά το μισθό της και δεν συμπαρασύρεται απο το κλίμα της μαλακοσύνης, που φυτευτοί, αιρετοί και άλλοι ασπόνδυλοι θέλουν να ενστερνιστούμε με το έτσι θέλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. γελάω με το παραπάνω σχόλιο-δείγμα φασίζουσας αντίληψης της παιδείας. Δυστυχώς για σας η κοινωνία έχει προ πολλού στείλει τέτοιες αντιλήψεις στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Άντε να πιάσετε κι ένα 3% ως χρυσή αυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φασισμός είναι αυτό που κάνεις εσύ ανώνυμε 0522 που πολύ εύκολα βάζεις ταμπέλες για άσκηση ψυχολογικής βίας. Αυτά όμωσ δεν περνάνε άλλο.
      Η χώρα βρέθηκε στον πάτο από κάτι σαν και σάς που τα μηδενίζετε και τα ισοπεδώνετε όλα !
      Η γελοιότητα έχει τα όριά της. Με όλους εσάς έχουμε ίδιο δικαίωμα ψήφου, αν είναι δυνατόν !

      Διαγραφή
    2. Οι άνθρωποι του δήθεν ΜΕΤΩΠΟΥ νόμισαν οτι πήραν μόνοι τους εξουσία και πλέον έχουν άποψη επί παντός επιστητού. Σε λίγο θα κάνουν συνδιοίκηση και με την ανύπαρκτη πλειοψηφία του Δήμου Κιλκίς!
      Η ανωριμότητα και η ανευθυνότητα σε όλο της το μεγαλείο!
      Εκτός και αν είναι η άλλη όψη του νομίσματος ΣΥΡΙΖΑ.

      Διαγραφή
    3. άποψη μπορεί και πρέπει να έχουμε όλοι!!!
      τα παιδιά του μετώπου το μόνο που δε θέλουν είναι εξουσία!!!
      μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι γίνεται...

      Διαγραφή
    4. Μάλλον εσυ 0115 και οι όμοιοι σου ζείτε σε άλλο κόσμο !
      Καταφέρατε πάντως να βραχυκυκλώσετε φορείς και εκπροσώπους του τόπου και οδηγείτε το Κιλκίς στην καταστροφή.

      Τη δε άποψή σας να την κρατήσετε για τον εαυτό σας.
      Αρκετά μας ζαλίσατε περιθωριακοί.

      Διαγραφή
  13. Τελικά κάθε βλαξ, που μέχρι τώρα ήταν απλός ακροατής του καναπέ, ξαφνικά ανησύχησε που κάποιοι συμπολίτες του - μικροί ή μεγάλοι - έχουν πιο σοβαρές ανησυχίες από τα "τούρκικα & βραζιλιάνικα σήριαλ", και ότι άλλο χυδαίο τους πασάρει το χαζοκούτι, και τώρα αυτός ο μικρύνους ανθρωπάκος ωρύεται γιατί φοβάται μπας και κάποια Ελληνόπουλα ξεφύγουν από την δική του μίζερη μοίρα, του γλυψίματος βουλευτικών κό...ν για μια οποιαδήποτε βόλεψη ή θέση στο δημόσιο...
    Και μη έχοντας ποτέ στην ζωή του άποψη για οτιδήποτε του πλασάρουν παρά μόνο "ότι φάμε ότι πιούμε κι ότι αρπάξει ο κ...ς μας", τώρα επαναστατούν απέναντι σε τι;;;
    Απέναντι σε μια προοπτική μιας κάποιας "επένδυσης" που θα είναι η πρώτη μη καταστροφική στην Ελλάδα !!!
    Ξαφνικά ως νέοι Γκεμπελίσκοι κατηγορούν τους ανθρώπους της Ομάδας του Μετώπου Ενάντια Στα Μεταλλεία σε Κιλκίς-Πάϊκο ότι: "Καταφέρανε να βραχυκυκλώσουν φορείς και εκπροσώπους του τόπου και οδηγούν το Κιλκίς στην καταστροφή"...

    Μα καλά σε άλλη Ελλάδα ζείτε εσείς;;;

    Η δική σας συμπεριφορά που έχει δώσει εδώ και δεκαετίες το ατιμώρητο σε κάθε απατεώνα πολιτικό ή μή, να λυμαίνεται το κράτος δεν σας πείραξε ;;;
    Ή μήπως κάνατε ότι δεν βλέπατε με την προσδοκία να αρπάξετε μαζί με τους&τον άλλο τον αρχιμαλάκα τον "μαζί τα φάγαμε" και τώρα έχετε και πάλι αυτήν την ίδια φαντασίωση;;;

    Μήπως αυτή η ενεργοποίηση του απλού κοσμάκι σας έχει κάνει να τρέμετε ότι υπάρχει περίπτωση να χάσετε "τα κεκτημένα" ή την ισχύ που νομίζατε ότι διαθέτετε ;;;

    Μήπως η στάση των νέων σας έχει πανικοβάλει, φοβούμενοι ότι μεγαλώνει μια νέα γενιά Ελλήνων που δεν τρώει το παραμύθι σας, που δεν θα σας επιτρέψει να την χειραγωγήσετε όπως εσείς θέλετε, αλλά θα αποφασίζει επιτέλους με την δική της κριτική σκέψη;;;

    ... ή μήπως έχετε πανικοβληθεί ακόμη και στην ιδέα μιας όποιας πολιτικής επιρροής των ανθρώπων του μετώπου;

    Μα πραγματικά νομίζετε ότι χρειάζεται να λειτουργήσει έτσι το μέτωπο;

    Αφού έτσι κι αλλιώς καθαρά πολιτική είναι από μόνη της η στάση αυτού που παίρνει θέση ενάντια στα μεταλλεία, και να ξέρετε ότι πραγματικά αυτό ίσως είναι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο το μεγάλο σας πρόβλημα...

    Όσο για το "δήθεν μέτωπο" που αναφέρεστε παραπάνω, οι "πόρτες είναι ανοιχτές και τα σκυλιά δεμένα", καλώς σας δεχτήκαμε να μας δώσετε όποια συμβουλή θέλετε ενάντια στα μεταλλεία (κάποιοι ήδη προσπαθούν να το κάνουν), εάν εσείς μπορείτε να φτιάξετε ένα καλύτερο μέτωπο, πιο δυναμικό πιο αποτελεσματικό...

    Και εάν δεν σας αρέσουμε όπως κόπτεστε, εμας που εντέχνως μας φωτογραφίζετε ως κομμούνια, οικολόγους, τσιράκια της μεταλλαγμένης αριστεράς !!!, περιθωριακούς, βαρεμένους, ανώριμους, ε φτιάχτε λοιπόν μια άλλη ομάδα ενασχόλησης με τα κοινά, προσπαθήστε να ξεκολλήσετε από τον καναπέ σας, θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε μαζί μας...
    Σας είναι λίγο αδύνατο βέβαια γιατί τους όρους φασίστες και φασιστοειδή, μάλλον δεν θα έπρεπε να τους πιάνετε στο στόμα σας, καθώς εσάς πρωτίστως χαρακτηρίζουν, εμείς τους ξέρουμε πολύ καλά τον όρους τους έχουμε νιώσει ως καταπίεση από εσάς για πάρα πολλά χρόνια, είχε χρώμα πράσινο-μπλέ πουλάκι που πέταξε και πάει, και κυρίως οι πρόγονοι αρκετών από εμάς, παλιότερα αλλά και μέχρι σήμερα.
    Όπως έχουμε γνωρίσει από αυτούς τους αξιοπρεπείς προγόνους μας τι σημαίνει δημοκρατία σε όλα τα επίπεδα, τόσο μέσα στην οικογένεια, στον κύκλο ζωής μας, στην ίδια την παρέα μας, στην κοινωνία.

    Όσο για το εάν έκαναν τα παιδιά χαβαλέ ή όχι: έναν μεγάλο χαβαλέ δείχνει σίγουρα η δική σου φάτσα, μπορείς να κοιταχτείς στον καθρέφτη αν δεν με πιστεύεις...

    Γιατί τελικά αυτά που έχω διαβάσει στα παραπάνω σχόλια, μόνο χρυσαυγίτες, πατριδοκαύκαλους Ελληνάρες, μηδαμινού πνευματικού επιπέδου ανθρώπους περιγράφουν, κάτι Μακρονήσια και Ικαρίες μου φέρνουν στο μυαλό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φυσικά αυτό που θα έπρεπε να γίνει είναι νομίζω το παρακάτω,

    "ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΔΙΑΛΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ" :

    http://youtu.be/uZtQ5FfQQM8

    Υποδειγματικότατη εκδήλωση διαλόγου ... μονομερώς εκ μέρους της... Εταιρίας ...El Dorado Gold

    ...μήπως να ετοιμάζατε επισκέψεις σε όλα τα σχολεία δημοτικά-γυμνάσια-λύκεια του νομού από εκπροσώπους της εταιρίας;;;

    ...να μοιράζατε και δώρα, ποδήλατα, barby κλπ ;;;

    ... τίποτε μετοχές στους άμοιρους "ιθαγενείς" του Γερακαριού-Δίβουνου-Βάθης που θα χάσουν τα σπίτια τους και τις δουλειές τους;;; (από αυτές τις 60.000 της Ελληνικός χρυσός εννοώ, τι ψυχή έχουν 1 Ευρώ η μετοχή κοστίζανε μόνον...)

    Αλλά τι λέω, αυτοί "θα μετοικίσουνε εις νεόδμητα καινουργή διαμερίσματα" και εμάς τι μας νοιάζει... ας προσέχανε...

    Αλλά θα έπρεπε επίσης να διοργανωθούν εξορμήσεις της εταιρίας και σε όλα τα χωριά, και στα νηπιαγωγεία ακόμη, στα ΚΑΠΗ, στα καφενεία, στις πλατείες, τα πάρκα, στους χώρους δουλειάς, καλό θα ήταν...

    "Έτσι θα μπορούσαν τα παιδιά από μόνα τους να αποφασίσουν, αμερόληπτα, και καθώς το επίπεδο γνώσεων που θα είχαν πλέον αποκτήσει θα τους επέτρεπε να αποφασίζουν μόνα τους "... (κάτι σε "παιδομάζωμα" δηλαδή...)

    Ποιό πολύ μ'αρέσει που ο "κύριος καθηγητής" Μηχανικός Διαχείρισης Περιβάλλοντος...ο ... Μπαράς... είναι απόλυτος για τα συμπεράσματα, αλήθεια ξέρουμε τι ακριβώς έχουν γράψει στην εργασία τους τα παιδιά;;;

    Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν λοιπόν...

    Τώρα εάν σε δέκα χρόνια δεν έχουμε να πιούμε νερό ούτε εμείς αλλά ούτε η Θεσσαλονίκη, ποιός ζει και ποιός πεθαίνει...( έτσι κι αλλιώς αυτό προσπαθούν οι "φίλοι μας οι Ευρωπαίοι" - τώρα γιατί ξαναενθυμούμαι το "πας μη Έλλην βάρβαρος" και που παλαιότερα το νόμιζα υπερβολικά εθνικιστικό, δεν ξέρω, άσχετο- ).


    (όχι σαν και εμάς τους "τρομοκράτες" του απλού λαού, που παρόλη την στάχτη που έχουμε δεχθεί, ακόμη δεν έχουμε καταφέρει & εμφανιστεί σε κανένα σχολείο, παρά μόνο τα ίδια τα παιδιά "παραπλανημένα" και μοναχά τους αποφασίζουν αρχικά να συμμετέχουν σε δική τους πορεία-διαδήλωση, και μετέπειτα σ'αυτήν που καλέσανε μαζικά οι ίδιοι οι φορείς αλλά και η μητρόπολη του Κιλκίς, με όλους τους "παραπλανημένους ιερωμένους" αλλά και εκατοντάδες πολίτες...
    ...όλοι αυτοί λοιπόν, εμείς "οι περίεργοι" που αυτή την στιγμή αριθμούμε κάποιες χιλιάδες, σύμφωνα με τον Μανιάτη(την προσφώνηση κύριος την έχει χάσει εδώ και καιρό, από τότε που υπακούει τυφλά τον άλλο "δήθεν" τον υπουργό του...), όλοι αυτοί λοιπόν "δεν είμαστε καθόλου σωστά πληροφορημένοι και χρειάζεται να επαναλληφθούν ξανά και ξανά αυτές οι "υποδειγματικές εκδηλώσεις διαλόγου",γιατί απαιτείται η πλήρης συμφωνία μας με τις προθέσεις του "Υπουργείου ΠΕριβαλλοντικής ΚΑταστροφής"...

    Κάτι σε "γραφεία της ασφάλειας" άλλων εποχών όπου υπογραφόταν κάτι δηλώσεις μετανοίας ή τα γραφεία των SS της κατοχής μου 'ρχεται...άλλωστε μην ξεχνιόμαστε "Μέρκελ" έχουμε τώρα τί να κάνουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό που φοβάμαι βέβαια περισσότερο, είναι ότι στα παραπάνω δυό κείμενα μου θα σας είναι ακατόρθωτο να παρακολουθήσετε τις σκέψεις μου, καθώς τα κείμενα μου υπερβαίνουν τις 10 σειρές...και άντε τώρα να κρατήσετε την προσοχή σας περισσότερο από τα δυό λεπτά που συνήθως έχετε την δυνατότητα συγκροτημένης σκέψης, του περιορισμένου σας εγκεφάλου...είναι και μακρυνάρια οι προτάσεις μου...φαντάζομαι το χάνετε παντελώς το νόημα...

    Σας ζητώ συγνώμη λοιπόν...και όνειρα γλυκά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει να έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου φίλε μου!
      Το ίδιο είχε και ο Χίτλερ και ο Λένιν κλπ.
      Τώρα το περιεχόμενο των κειμένων σου είναι ένα παραλήρημα
      κάποιου που δεν είχε ύπνο και όλα τα άλλα είναι παραμύθια της Χαλιμάς.
      Αυτά τα περί συγκροτημένης σκέψης κλπ μου θυμίζουν λίγο τις θεωρίες περί Αρίας φυλής κλπ κλπ.
      Μήπως πρέπει να τα δείξεις σε κανένα ψυχολόγο να σου φτιάξει το ψυχογράφημα και να έχεις μία καλύτερη εικόνα για τον εαυτό σου ?

      Διαγραφή
    2. Εγώ πάλι αυτό που φοβάμαι, είναι ότι αυτά που λες τα πιστεύεις φίλε μου 06:44 ...

      Διαγραφή
    3. ... Από επιχειρήματα πάντως σκίζετε... σας είναι δύσκολο όντως να αρθρώσετε λόγο μεγαλύτερο των δυο σειρών, δεν έπεσα καθόλου έξω...
      Από φασιστάκια δεν περιμένω και τίποτα περισσότερο. καληνύχτα σας, ένας άϋπνος...

      Διαγραφή
    4. Μιας και τελειώνουν τα καρναβάλια φίλε μου 0420 και μάλλον παραπάνω 0644 κλπ ή καραγκιόζης είσαι ή ψυχοπαθής. Διάλεξε και πάρε όποιο κάνεις κέφι.
      Είναι προτιμότερο κάποιος να γράφει λίγα και μέτρια παρά πολλά και ασυναρτησίες χωρίς αρχή και τέλος σαν και σένα.
      Αντε κακομοίρη ...

      Διαγραφή
  16. Απιστευτοι ειστε ολοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συμφωνώ με τον ανώνυμο 8.38 .Συμπληρώνω .....Τώρα το περιεχόμενο των κειμένων σου είναι ένα παραλήρημα κάποιου που δεν είχε ύπνο..
    Αυτός που δεν έχει υπνο κάνει sex . Μάλλον αυτοί του μετώπου ούτε αυτό μπορούν να κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα πως να απαντήσεις σε τέτοιο ατράνταχτο επιχείρημα...

      Διαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.