Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Ενδιαφέρον Μιχάλη Αρκούδα για τη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη Δήμου Παιονίας

Πλώρη για τη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Παιονίας βάζει σήμερα ο μέχρι πρότινος Διοικητής του Νοσοκομείου Γουμένισσας και Οικονομολόγος-Διδάκτωρ Διοικητικής Επιστήμης Μιχάλης Αρκούδας.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του: «Στα πλαίσια της Καλλλικρατικής Τοπικής Αυτοδιοίκησης προέκυψε και ένας νέος θεσμός- Ανεξάρτητη Αρχή- που σκοπό έχει να υπηρετήσει και να βοηθήσει τις τοπικές κοινωνίες στις σχέσεις τους ανάμεσα στον πολίτη και το κράτος, την επιχείρηση και το κράτος, αλλά και στην ποιότητα ζωής, στην απασχόληση, στην προστασία των δικαιωμάτων των γυναικών, των ανήλικων παιδιών, των ευπαθών κοινωνικών ομάδων (Α.Μ.Ε.Α) καθώς επίσης και σε θέματα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Ο θεσμός του Συμπαραστάτη του Δημότη καλύπτει επτά θεματικές ενότητες και σε συνεργασία με τον Συνήγορο του Πολίτη και το επιτελείο του που εδρεύουν στην Αθήνα, επιλύει προβλήματα-δίνει λύσεις σε θέματα πολιτών και επιχειρήσεων των Δήμων.
Στις 28 Φεβρουάριου ώρα 19:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, η Δημοτική Αρχή προκήρυξε εκλογές για την ανάδειξη Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Παιονίας.
Θέτω λοιπόν υποψηφιότητα για την παραπάνω επιτελική θέση. Τις προγραμματικές μου δηλώσεις για την ίδρυση (start up), στελέχωση, οργάνωση και λειτουργία της Ανεξάρτητης αυτής Αρχής θα παρουσιάσω στο Δημοτικό Συμβούλιο πριν την κρίσιμη και σημαντική για τον τόπο ψηφοφορία».

1 σχόλιο:

  1. Καλή επιτυχία στον κύριο Αρκούδα,είναι ένας άνθρωπος με γνώσεις και ικανότητες,ο οποίος αδίκως παύθηκε από τη θέση του διοικητού νοσοκομείου Γουμένισσας. Θα προσφέρει έργο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.