Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Καταγγελία ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ν. ΚΙΛΚΙΣ

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ν. ΚΙΛΚΙΣ και η Νεολαία ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ Ν. ΚΙΛΚΙΣ καταγγέλλουμε τις απαράδεκτες και αντιδημοκρατικές ενέργειες του Διευθυντή του 2ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς, ο οποίος τιμώρησε με μονοήμερη αποβολή 68 μαθητές του σχολείου του, γιατί οι τελευταίοι «τόλμησαν» να συμμετέχουν σε πορεία που καλούσαν φορείς της πόλης ενάντια στα μεταλλεία χρυσού. Ζητούμε την άμεση ανάκληση των αποφάσεων και διατύπωση δημόσιας συγνώμης και καλούμε την αρμόδια υπηρεσία να επιληφθεί του θέματος. Τη στιγμή που απειλείται η ζωή μας και υποβαθμίζεται η ποιότητα της, είναι άκρως αντιπαιδαγωγικό να εγκαλούνται μαθητές λυκείου, γιατί την υπερασπίζονται. Εξάλλου, η εκπαιδευτική διαδικασία δεν πρέπει να περιορίζεται στα στενά πλαίσια του σχολείου και οι εκπαιδευτικοί οφείλουν να δημιουργούν ελεύθερους, ενεργούς και σκεπτόμενους πολίτες που θα υπερασπίζονται τα δικαιώματα τους.

11 σχόλια:

  1. Βγήκαν τώρα οι προοδευτικοί του ΣΥΡΙΖΑ και ο μεγάλος ανήρ κ.Σπίγγος και γιναν οι προστάτες των μαθητών.
    κάτω τα χέρια απο τον αξιόλογο Διευθυντή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΨΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗ ΛΑΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.

      Διαγραφή
  2. Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ Η ΜΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ.
    ΤΑ ΝΕΑ ΑΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ.
    ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΞΕΤΕ ΑΛΛΟΥ.

    ΕΝΑΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΟΥ.. ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ ΜΟΝΟ Ο Κ.ΧΟΝΔΡΟΜΑΤΙΔΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και πολύ καλά έκανε. Δεν είναι δυνατόν να στέλνουμε τα παιδιά μας στο σχολείο και να είμαστε ήσυχοι ότι βρίσκονται εκεί, ενώ αυτά φεύγουν με τη δικαιολογία της διαδήλωσης και μπορεί να τους συμβεί το οτιδήποτε. Αν δηλαδή συνέβαινε κάτι σε ένα παιδί στη διαδήλωση σε ποιόν θα έτρεχε ο γονιός να παραπονεθεί; Στον "ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ν. ΚΙΛΚΙΣ" και στη "Νεολαία ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ Ν. ΚΙΛΚΙΣ"; Ας σοβαρευτούμε λίγο και ας μάθουμε να μην μπλεκόμαστε ο ένας στις υποθέσεις του άλλου και κυρίως να μην προσπαθούμε να βγάλουμε "από την τρίχα τριχιά" εμπλέκοντας την πολιτική ΠΑΝΤΟΥ. Οι ψήφοι δεν κερδίζονται με τέτοιες πρακτικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο στα παιδιά που κατέβηκαν με πανό στην διαμαρτυρία. Τα παιδιά ξέρουν να αντιδρούν, σε αντίθεση με τους γονείς τους που στέκουν αποχαυνωμένοι και απαθείς μπροστά την τηλεόραση και τον υπολογιστή τους. Αλλά τι να πούμε για τη γενιά που χρεοκόπησε τη χώρα με τη νοοτροπία της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ σωστά έπραξε ο Διευθυντής του 2ου Ενιαίου σχολείου Κιλκις. Χωρίς έγκριση από τους γονείς, χωρίς άδεια από τη Δευτεροβάθμια ΔΕΝ μπορούν οι μαθητές να κάνουν ό,τι θέλουν όσο είναι κάτω από τη στέγη του σχολείου, της μικρογραφίας της κοινωνίας. Μιλάτε για "αντιδημοκρατικές ενέργειες" λες και στην ευρύτερη κοινωνία όλοι "εσείς" οι πολιτικοί λαμβάνετε σοβαρά υπόψη σας τα λεγόμενά μας.
    "Ελεύθερους, ενεργούς και σκεπτόμενους πολίτες που θα υπερασπίζονται τα δικαιώματα τους";;; Συγνώμη αλλά άλλο ελευθερία και άλλο πειθαρχία. για ποιά δικαιωματα κάνετε λογο;; Από τα 68 αυτά παιδιά τα 8 ΑΝ μείνουν στην Ελλάδα ευχαριστημένοι να είστε, εσείς που με τις δράσεις σας καταστρέφετε αργά και βασανιστικά το μέλλον τους. Τα συγχαρητήρια μου λοιπόν στον κύριο Διευθυντή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και πολύ καλά τους έκανε , δεν είχαν καμιά δουλειά εκει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ταύτιση απόψεων ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Κ.Κ.Ε. και Χρυσής Αυγής είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή!!! Με τα της Παιδείας δεν μεθοδεύονται πολιτικά παιχνίδια, γιατί τότε οι εκάστοτε " μαθητοπατέρες" αποδεικνύονται άμουσοι, απαράσκευοι, ανέξοδοι επαναστάτες, ψυχολογικά ανερμάτιστοι άνθρωποι και εντέλει επικίνδυνοι για οποιαδήποτε θέση ή πολιτικό χώρο υπηρετούν. Γι' αυτό, αγαπητέ κ. Διευθυντά του 2ου ΓΕ.Λ. Κιλκίς, αφήστε τους δεινότατους συκοφάντες σας στη λήθη των καιρών και στην καταδίκη των συνειδήσεων των μικρών μαθητών σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αλήθεια η περίφημη Ε.Λ.Μ.Ε., το συνδικαλιστικό όργανο των καθηγητών, γιατί δεν παίρνει θέση για το περιστατικό στο 2ο Λύκειο; Πώς επιτρέπετε, κύριοι καθηγητές, να λοιδορείται και να απαξιώνεται ο συνάδελφός σας, που κατά γενική ομολογία ενήργησε σωστά και από παιδαγωγική άποψη αλλά και με βάση τα οριζόμενα από το νόμο; Μήπως δεν πληροφορηθήκατε ότι η Μεταπολίτευση υφίσταται από το 1974; Για να μην σας αδικώ, παρακαλείσθε να μου δώσετε μία απάντηση το συντομότερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μεγαλώνετε λέτε παιδιά... Σε συνθήκες μνημονίου, τρόικας, με ανέχεια, γνωρίζοντας ότι αύριο για να έχουν μια αξιοπρεπή δουλειά θα ξενιτευτούν για να επιβιώσουν. Όχι μόνο γνωρίζετε και στέκεστε απαθείς στην πραγματικότητα αλλά απαιτείτε απ΄τα παιδιά σας και τους εκπαιδευτικούς τους να έχουν τη δική σας νοοτροπία: ΤΟΥ ΡΑΓΙΑ. Υποταγμένοι και μίζεροι θέλετε άλλοι να παίρνουν αποφάσεις για σας. Μάθατε να έρπεστε και να γλύφετε τους ¨βολευτές¨σας για διευκολύνσεις,¨εξυπερυτήσεις¨ παντός είδους. Να ΄στε σύγουροι ότι η ανικανότητα και η ανευθυνότητα μπορεί να μην κληρονομούνται!!!
    Λίγη τσίπα ανθρωπάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.