Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Σύσκεψη για το συγκοινωνιακό πρόβλημα στο Νέο Αγιονέρι Κιλκίς

Σύσκεψη για το πρόβλημα της καθημερινής μετακίνησης των κατοίκων στο Νέο Αγιονέρι Κιλκίς λόγω ελλιπών συγκοινωνιακών συνδέσεων μεταξύ του Ο.Α.Σ.Θ. και του Κ.Τ.Ε.Λ. προς την περιοχή συγκαλεί ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Διονύσης Ψωμιάδης, παρουσία του Παναγιώτη Ψωμιάδη, σήμερα Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012, στις 13.00, στο Αθλητικό Κέντρο στο Νέο Αγιονέρι. Στη σύσκεψη έχουν κληθεί να συμμετάσχουν ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Χρήστος Γκουντενούδης, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος στον τομέα Μεταφορών και Επικοινωνιών Χρήστος Μπάμιατζης, ο αναπληρωτής Δήμαρχος Κιλκίς Περικλής Κολότσιος, οι περιφερειακοί και οι δημοτικοί σύμβουλοι της περιοχής, ο Γενικός Διευθυντής του Ο.Α.Σ.Θ. Ανδρέας Ζερβούλιας, ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Κιλκίς Χαράλαμπος Μωϋσίδης, καθώς και εκπρόσωποι πολιτιστικών και τοπικών συλλόγων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.