Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία του Κιλκίς

Σοκ προκαλεί από το μεσημέρι του Σαββάτου στην τοπική κοινωνία του Κιλκίς, ο άδικος χαμός του Δημήτρη Τριανταφυλλίδη στο όρος Μπέλες στις Σέρρες.
Ο 36χρονος Κιλκισιώτης μαζί με φίλους από το Κιλκίς βρέθηκε την προηγούμενη Παρασκευή ανήμερα των Φώτων στα Ανω Πορόια με σκοπό να ανέβουν όλοι μαζί στο όρος Μπέλες. Όμως η ανάβαση στο βουνό αποδείχθηκε μοιραία για τον 36χρονο ορειβάτη, καθώς εν μέσω ακραίων καιρικών συνθηκών και σφοδρής χιονοθύελλας αισθάνθηκε αδιαθεσία, αποπροσανατολίστηκε και εντοπίστηκε νεκρός την επόμενη ημέρα από συνεργεία της ΕΜΑΚ, του στρατού και της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης. Έμπειρο μέλος της ομάδας έμεινε κοντά του για να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, μέχρι τη στιγμή που ο νεαρός ορειβάτης έχασε τις αισθήσεις του. Ο άνδρας που συνόδευε τον άτυχο νέο άρχισε να αναζητεί βοήθεια και εντοπίστηκε αργότερα και μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο με κρυοπαγήματα. Ο νεαρός ορειβάτης έκτοτε αναζητείτο από τις αρχές και εντοπίστηκε τελικά την επόμενη ημέρα το μεσημέρι.
Σημειώνεται ακόμη ότι τέσσερα μέλη της ομάδας μέσα στη σφοδρή χιονοθύελλα έχασαν τον προσανατολισμό τους και εγκλωβίστηκαν σε ένα εγκαταλελειμμένο φυλάκιο του στρατού, απ' όπου ανασύρθηκαν σώοι την επόμενη ημέρα.
Ο Δημήτρης Τριανταφυλλίδης ή γνωστός και με το παρατσούκλι “Σουηδός”, ήταν ένα αγαπημένο παιδί της τοπικής κοινωνίας του Κιλκίς. Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί παρουσία συγγενών, οικείων, φίλων και γνωστών μέσα σε ατμόσφαιρα οδύνης και βαριάς θλίψης.
Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και στους οικείους του.

12 σχόλια:

  1. Συλληπητήρια!!!!!! Είναι τραγικό να χάνονται νέα και γεμάτα ζωή άτομα. Εύχομαι ο Θεός να δώσει κουράγιο στους γονείς που είναι οι τραγικές φιγούρες αυτής της υπόθεσης!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σουηδε...δεν θα ξεχαστεις ποτε φιλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ.ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλο ταξιδη συλληπητηρια και κουραγιο στους γονεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. silipitiria se oli tin oikogenia gia ton adiko xamo tou paidiou tous !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το γέλιο του και η γεμάτη ενέργεια παρουσία του θα κάνουν την απουσία του ιδιαίτερα δύσκολη σε όλους όσους τον ήξεραν. Το νεαρό της ηλικίας του θα φέρνει πάντα μια λέξη στα χείλη μας...άδικα...άδικα...άδικα. Καλό ταξίδι δημήτρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλο ταξιδι...Σουηδε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χριστίνα Χαραλαμπίδου10 Ιανουαρίου 2012 στις 9:44 π.μ.

    Κάπως έτσι πενθεί μια ολόκληρη πόλη. Όταν χάνει άδικα λεβέντες με ήθος, όρεξη για ζωή και ανοιχτή καρδιά! Καλό σου ταξίδι Δημήτρη και ο Θεός να δίνει κουράγιο στους δικούς σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΟΗΔΑΚΟ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ Κ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΨΕΜΑ !!!!!!!!!!ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.