Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Μεγάλη βραδιά αργεντίνικου τανγκό στην Αξιούπολη

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε ο χορός του τμήματος Αργεντίνικου Τάνγκο του Δήμου Παιονίας το περασμένο Σάββατο στην ταβέρνα «Γεύσεις Αρχοντάκη».
Το χορό τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς κ. Γκουντενούδης Χρήστος, ο Αντιδήμαρχος Παιονίας κ. Δερβεντλής Αναστάσιος και η δημοτική Σύμβουλος κ. Έλενα Λιακοπούλου όπως και πολλοί φίλοι από Θεσσαλονίκη και άλλες περιοχές.
Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς ήταν η παρουσία ορχήστρας του «Tango Trio» με Ακορντεόν, Πιάνο, Βιολί, που έδωσαν ένα ξεχωριστό χρώμα με τάνγκο μελωδίες από γνωστά μουσικά αριστουργήματα. Η πίστα δεν άδειασε ούτε στιγμή αφού η πρόκληση της ζωντανής ορχήστρας ήταν μεγάλη για όλους τους φίλους του τάνγκο που κάποια στιγμή χόρευαν και σε άλλους χώρους του μαγαζιού.
Το αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν η χορευτική επίδειξη από τους εκπληκτικούς χορευτές Ντιέγκο Μαστράντζελο και Εύη Ανέστη που μάγεψαν τα βλέμματα όλων με την αρμονία, το πάθος και έκφραση των χορευτικών τους ικανοτήτων. Πρόκειται για ένα ζευγάρι που όσες φορές και αν τους έχεις δει θέλεις να τους ξαναδείς.
Το τμήμα Τάνγκο έχει δυο τμήματα, αρχαρίων και προχωρημένων και για εγγραφές απευθύνεστε στον υπεύθυνο κ. Καθαρόπουλο Σταμάτη τηλ.6944610686 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.