Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Δραστηριότητες Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Γουμένισσας

Την καθιερωμένη εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας θα πραγματοποιήσει η Επιτροπή Γουμένισσας του ΕΕΣ το Σάββατο 14 Ιανουαρίου, ώρα 6μμ, στο εκεί Κέντρο Νεότητας. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει με δρώμενα του Δωδεκαημέρου η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ρυζίων Παιονίας. Καλούνται τα μέλη και οι φίλοι του ΕΕΣ Γουμένισσας να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση.
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Για τις γιορτές των Χριστουγέννων και γενικά του Δωδεκαημέρου η Επιτροπή Γουμένισσας του ΕΕΣ ετοίμασε και μοίρασε σε ικανό αριθμό οικογενειών και μεμονωμένων ατόμων που έχουν ανάγκη βοήθειας και στήριξης δέματα με τρόφιμα και δώρα. Η δραστηριότητα αυτή επαναλαμβάνεται και άλλες περιόδους του έτους, όταν η Επιτροπή έχει τη δυνατότητα να το πράξει.
ΕΡΑΝΟΣ ΤΟΥ ΕΕΣ
Με έγκριση του Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας ο ετήσιος έρανος του ΕΕΣ θα πραγματοποιηθεί εντός του μηνός Ιανουαρίου 2012. Καλούνται για άλλη μια φορά οι πολίτες που στηρίζουν το έργο του Ερυθρού σταυρού να ενισχύσουν την προσπάθεια με όποιον τρόπο μπορούν.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΙΟΝΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ Η Επιτροπή Γουμένισσας ευχαριστεί το Σύλλογο Παιόνων Αττικής «ΤΟ ΠΑΪΚΟ», διότι κατέθεσε χρηματικό ποσό στη μνήμη του μέλους του αειμνήστου Νικολάου Ξένη υπέρ των σκοπών του Ερυθρού Σταυρού.
ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ Μετά δωδεκαετή συνεχή στις θέσεις του προέδρου και του Ταμία της Επιτροπής Γουμένισσας ΕΕΣ αποχώρησαν οι Ίντος Χρήστος και Ιωάννης Μοματάντσης. Παραμένουν στο Ερυθρό Σταυρό ως απλά μέλη. Αναμένεται η ανασυγκρότηση του ΔΣ της Επιτροπής μετά από απόφαση της Κεντρικής Διοίκησης του ΕΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.