Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Αλέξανδρος Κιλκίς: Κυριακή με νίκες

Με χαμόγελα και νικηφόρα παιχνίδια πέρασε το πρωινό της Κυριακής για τους μικρούς αθλητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς, που αγωνίστηκαν στη Θεσσαλονίκη. Το τμήμα τζούνιορ (γεννημένοι το 2001) αγωνίστηκε, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας, κόντρα στον Αίαντα Ευόσμου και επικράτησε με το ευρύ 9-1. Οι παίκτες του Ηλία Ξανθόπουλου έδειξαν μεγάλη διάθεση, αποδίδοντας όμορφο θέαμα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Για τους Κιλκισιώτες αγωνίστηκαν οι: Γκιώσης Χαράλαμπος, Μαργαριτόπουλος Εμμανουήλ, Κιουρτσίδης Ισαάκ, Μαχμουτάι Ανέστης, Νάνος Ανέστης, Τζιάνας Γεώργιος, Ιακωβίδης Τιμολέων, Μπαλωμένος Κωνσταντίνος και Χαραλαμπίδης Κωνσταντίνος.
Τη νίκη πήραν και οι προτζούνιορ (γεννημένοι το 2003-2004) του Μιχάλη Αναστασιάδη, που επικράτησαν με 4-3 της ομάδας του Ντίνου Κούη, στον Εύοσμο. Με τον Κωνσταντίνο Κατσάρα κορυφαίο και σκόρερ, οι μικροί ποδοσφαιριστές έδειξαν ότι η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις αποδίδει καρπούς. Στον αγώνα συμμετείχαν επίσης και οι: Στανιμερόπουλος Δημήτριος, Χριστοφορίδης Παύλος, Τσελέπης Ηλίας, Λαλόπουλος Απόστολος, Ιγνατιάδης Κωνσταντίνος και Παρτσαλίδης Θεόφιλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.