Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Εγκατάσταση Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Κιλκίς στην πρώην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη

Ο χώρος της πρώην Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς στην πλατεία της δημοτικής αγοράς ανακαινίστηκε, διαμορφώθηκε κατάλληλα με την κατασκευή νέων γραφείων και εκεί πλέον στεγάζονται από την έναρξη της νέας χρονιάς οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κιλκίς. Στο ίδιο κτίριο (παλιό Δημαρχείο) συστεγάζονται και οι υπηρεσίες της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και παραμένει το Γραφείο του Αντιδημάρχου Ποιότητας ζωής, Πολεοδομίας, Έργων, Δικτύων και Αστικού Σχεδιασμού κ. Δ. Τσαντάκη.
Τον αγιασμό των νέων γραφείων τέλεσε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Απόστολος Πορτοκαλίδης την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2012, παρουσία εκπροσώπων της Δημοτικής αρχής και του υπαλληλικού προσωπικού των Διευθύνσεων Τεχνικών Υπηρεσιών και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης. Με την ευκαιρία τέλεσης του αγιασμού έλαβε χώρα και η κοπή πίτας των εργαζομένων για το νέο έτος.
Η εγκατάσταση των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κιλκίς σε ενιαίο χώρο, ήδη προσφέρει καλύτερο συντονισμό στο πλαίσιο της εσωτερικής λειτουργίας και οργάνωσής τους και ταυτόχρονα σύγχρονες και αποτελεσματικές υπηρεσίες για τους δημότες. Επιπλέον, με την αξιοποίηση του δημοτικού αυτού κτιρίου, εξοικονομούνται χρήματα προς όφελος του Δήμου τα οποία σε άλλη περίπτωση θα δαπανούνταν για ενοίκια.
Σημειώνεται ότι η εύρεση κατάλληλου χώρου προκειμένου να στεγάσει τις Τεχνικές Υπηρεσίες, έτσι όπως αυτές διαμορφώθηκαν στις αρχές του 2011 από τη συνένωση των επτά πρώην καποδιστριακών δήμων Γαλλικού, Δοϊράνης, Κιλκίς, Κρουσσών, Μουριών, Πικρολίμνης και Χέρσου και τη συνεπακόλουθη μεταφορά και συγκέντρωση προσωπικού στην έδρα του νέου Καλλικρατικού Δήμου Κιλκίς, αποτέλεσε επιτακτική ανάγκη για τη νέα δημοτική αρχή Κιλκίς. Κι αυτό γιατί από την ενίσχυση του προσωπικού προέκυψαν αρχικά διάφορα θέματα με βασικότερο την έλλειψη χώρου.
Σε ό,τι αφορά τα στοιχεία επικοινωνίας, το τηλέφωνο της Προϊσταμένης της Διεύθυνσης Τ.Υ. παραμένει το 23413 52128, όπως επίσης και της Γραμματείας (23413 52175).


1 σχόλιο:

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.