Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Θεοφάνια 2012 στο Κιλκίς



Με κακοκαιρία πραγματοποιήθηκε σήμερα 6 Ιανουαρίου 2012 ο εορτασμός των Φώτων στην πόλη του Κιλκίς. Το πρόγραμμα της ημέρας περιελάμβανε Λειτουργία στη Μητρόπολη χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ, καθώς και μεταφορά του Τιμίου Σταυρού στο συντριβάνι του Δημοτικού Πάρκου, όπου και έλαβε χώρα ο αγιασμός και η τελετή της καταδύσεως του Τιμίου Σταυρού. Παρόλο τον βροχερό καιρό πολλοί ήταν οι Κιλκισιώτες που παρέστησαν στις εκδηλώσεις. Σημειώνεται ακόμη, ότι λόγω του κακού καιρού, δεν πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός των υδάτων και η προγραμματισμένη κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στη λίμνη Δοϊράνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.