Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Η πορνοβιομηχανία κατασπαράζει χιλιάδες σώματα κοριτσιών και γυναικών

Η σύλληψη του προγράμματος HOMO TRAFFICKENS προέκυψε από την επίγνωση του μεγέθους του μεταναστευτικού ρεύματος προς τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τη σκληρή εκμετάλλευση μεταναστών /στριών στις χώρες υποδοχής και των συνθηκών ζωής τους όπου εντοπίζονται οι απεχθέστερες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως αυτό της δουλείας, της σεξουαλικής εκμετάλλευσης, της ασέλγειας επί ανηλίκων, της βίας σε βάρος γυναικών.
Στον 21ο αιώνα «δουλεία και σεξουαλική εκμετάλλευση» είναι από τις πλέον ανθηρές βιομηχανίες. Η πορνοβιομηχανία κατασπαράζει χιλιάδες σώματα κοριτσιών και γυναικών. Σωματέμποροι και πορνοβοσκοί θησαυρίζουν.
«Ανησυχία» εκφράζεται σε Ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, ενώ εμάς μας κατακλύζει ένας έντονος θυμός, ένα εκρηκτικό μείγμα συναισθημάτων μας εξεγείρει.
Επιτέλους, ας σταματήσουμε το ανθρώπινο σώμα να θεωρείται «ανταλλάξιμο προϊόν» και ως τέτοιο να εμπορευματοποιείται.
Επιτέλους, ας σταματήσουμε το ανθρώπινο σώμα να θεωρείται «αναλώσιμο είδος» και ως τέτοιο να εκτελείται.
Επιτέλους, ας σταματήσουμε να αθωώνουμε τους γιούς,αδελφούς,πατεράδες και συζύγους μας ως πελάτες της πορνοβιομηχανίας.
Η βίαιη κατασκευή του γυναικείου προτύπου-γυναίκα διαθέσιμη, ελεγχόμενη, χειραγωγημένη, έτοιμη για όλα – είναι η «προϋπόθεση» για την προπαγάνδα της δήθεν «επιλογής» και μάλιστα της «ελεύθερης επιλογής» για την εκπόρνευση κοριτσιών και γυναικών.
Η πορνοβιομηχανία τρέφει παγκόσμιους οικονομικούς κολασσούς, τα κροκοδείλια δάκρυα που ρέεουν σε διασκέψεις από το Μπαχρειν μέχρι τη Ν.Υόρκη δεν μας πείθουν.
Ενώ παγκόσμια οι κυβερνήτες ομονοούν ότι:
- 32 δις.$ είναι ο ετήσιος τζίρος της πορνοβιομηχανίας
- Τα στρατεύματα του ΝΑΤΟ και οι ερμηνευτικές δυνάμεις του ΟΗΕ εμπλέκονται σε βιασμούς, σε εμπόριο και εκπόρνευση κοριτσιών και γυναικών.
- Το 80% των θυμάτων είναι γυναίκες και κορίτσια ενώ ταυτόχρονα βαθαίνει η καπιταλιστική κρίση, αυξάνονται οι ένοπλες συρράξεις, ξεριζώνονατι βίαια εκατομμύρια άνθρωποι, το παρόν και το μέλλον φαντάζουν ως εφιάλτης.
Χθες θα έπρεπε να δράσουμε...
Τώρα θα πρέπει να ανατρέψουμε το πριν...
· Για να σταματήσει η πορνοβιομηχανία την αποθησαύριση
· Για να σταματήσει η δουλεία, η σεξουαλική εκμετάλλευση, η βία σε βάρος των γυναικών
· Για να σταματήσει η εκμετάλλευση των μεταναστών/στριών
· Για να σταματήσουν τα «ανθρώπινα δικαιώματα» να γίνονται το όχημα και το άλλοθι των Ευρωπαϊκών και κυβερνητικών πολιτικών.
Άμεσα
Εντός και εκτός της Ευρώπης –σε όλα τα κράτη- να καταργηθούν οι πορνικοί νόμοι , νόμοι που λειτουργούν ως Δούρειος Ίππος για την πορνοβιομηχανία
Ο φόβος , οι διακρίσεις και οι παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μας οδηγούν σε Νορβηγικούς φασιστικούς παροξυσμούς.
Άμεσα
Εντός της Ευρώπης –σε όλα τα κράτη- να νομιμοποιηθούν οι μετανάστριες .
Η πρόκληση στις μέρες μας δεν είναι η «αιτία» για τα μεταναστευτικά ρεύματα από τις τρίτες χώρες στην Ευρώπη, αλλά η πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως «αιτιατό».
Το κίνημα των γυναικών είναι γέννημα ανάγκης.
Οι αγώνες των γυναικών θα γεννήσουν το μέλλον που θα μας ανήκει.
ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ
Ασκληπιού 109, 114 72 Αθήνα
τηλ. επικοινωνίας: 6972 200 273

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.