Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Η "ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ" τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου στην κινηματογραφική ομάδα της Κοινωνίας Πολιτών

Η κινηματογραφική ομάδα που διοργανώνει η Κοινωνία Πολιτών Ν. Κιλκίς, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Νέας Γενιάς και Αθλητισμού του Δήμου Κιλκίς, ξεκινά τις προβολές της.  Με νέο τίτλο: "Δευτέρα. Πάμε σινεμά;", νέους εθελοντές, πολλές ιδέες και πολύ μεράκι για δουλειά, σας καλούμε κάθε Δευτέρα βράδυ στις 21.00, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, να μοιραστείτε μαζί μας την αγάπη μας για τον κινηματογράφο. Τι καλύτερο ξεκίνημα της εβδομάδας από μία ωραία ταινία;

Τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου θα προβληθεί είναι η ταινία του Φίλιππου Τσίτου
"ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ".
Σύνοψη: κάθε πρωί, ο Σταύρος σηκώνει τα μεταλλικά στόρια του ψιλικατζίδικου, κρεμάει τις αθλητικές εφημερίδες και τακτοποιεί τις καρέκλες όπου θα κάτσει με τους φίλους του όλη τη μέρα. Απέναντι, στο πεζοδρόμιο, ο σκύλος ενός απ' αυτούς, ο Πατριώτης, γαυγίζει σ' όποιον Αλβανό περνάει, πράγμα που τους κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους. Μέσα στο ψιλικατζίδικο, η μητέρα του Σταύρου, στα πρόθυρα του Αλτσχάιμερ, λαγοκοιμάται στην πολυθρόνα της. Αυτή η ρουτίνα ταρακουνιέται ξαφνικά τη μέρα που η γηραιά κυρία πέφτει στην αγκαλιά ενός Αλβανού εργάτη αποκαλώντας τον "Γιέ μου", στα αλβανικά!
Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κιλκίς
Ώρα 21.00, είσοδος ελεύθερη
Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε όλους εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.