Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Ανακοίνωση γραφείου τύπου του ΛΑ.Ο.Σ. για τον Ηγούμενο Εφραίμ

Aπό το Γραφείο Τύπου του ΛΑΟΣ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
"Ο Ηγούμενος ΕΦΡΑΙΜ τίμησε την Ελλάδα στη Ρωσία περισσσότερο από κάθε άλλον Έλληνα ανεξαρτήτως ιδιότητας. Ο σεβασμός και η εκτίμηση του Προέδρου ΠΟΥΤΙΝ λέει πολλά. Γι΄άλλη μια φορά το προκεχωρημένο φυλάκιο του Ελληνισμού, το ΆΓΙΟ ΌΡΟΣ στη δίνη της Διεθνούς απαξίωσης της χώρας. Είναι η στιγμή που η Ελλάδα χρειάζεται όλους τους Έλληνες ενωμένους, δυνατούς και διαθέσιμους για τη σωτηρία της Πατρίδος.
Δεν είναι η ώρα για ακραίες προδικαστικές φυλακίσεις όταν μάλιστα εξασφαλίζεται η παραμονή του κατηγορουμένου στη χώρα, πολλώ δε μάλλον όταν οι εξεταστικές επιτροπές της Βουλής δεν βρήκαν ικανά στοιχεία απάτης για να οδηγήσουν στη Δικαιοσύνη τους αντισυμβαλλόμενους πολιτικούς.
Νόμιμον; Nαι. Ηθικόν; Όχι. Δίκαιον; Ελέγχεται. Εθνικώς επιζήμιον; Βεβαίως."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.