Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Δήλωση Δημάρχου Κιλκίς για φυσικό αέριο

Με αφορμή την αδράνεια της πολιτείας και την ανεπίτρεπτη πλέον καθυστέρηση που σημειώνεται στο θέμα της σύνδεσης του ήδη εγκατεστημένου δικτύου φυσικού αερίου με τα νοικοκυριά της πόλης του Κιλκίς, ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Ευάγγελος Μπαλάσκας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:  “Ο φετινός χειμώνας είναι πολλαπλά σκληρός για τους δημότες του Κιλκίς. Η οικονομική κρίση επιδεινώθηκε από την πολιτική της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου και έπληξε τα αδύναμα και τα μικρομεσαία κοινωνικά στρώματα.
Οι Κιλκισιώτες ζούμε έναν από τους χειρότερους χειμώνες της τελευταίας πενηνταετίας. Η ανεργία, το μειωμένο εισόδημα και η φορολογική λεηλασία του κράτους σε βάρος των χαμηλόμισθων και των χαμηλοσυνταξιούχων έχουν οδηγήσει σε απόγνωση χιλιάδες οικογένειες που για να ζεσταθούν καταφεύγουν πια ακόμα και σε ξυλόσομπες. Η πόλη και τα χωριά μας θυμίζουν Ελλάδα της δεκαετίας του ’60.
Είναι θλιβερό πως όλα αυτά συμβαίνουν όταν μέσα στην πόλη του Κιλκίς υπάρχει από τριετίας εγκατεστημένο δίκτυο διανομής φυσικού αερίου σε μήκος πολλών χιλιομέτρων χωρίς ποτέ να δοθεί σε χρήση, ενώ κάθε φορά που ζητάμε από την Πολιτεία να σπεύσει, η μονότονη απάντηση της αρμόδιας ΔΕΠΑ είναι πως θα προκηρύξει διεθνή διαγωνισμό για την ανάδειξη της εκμεταλλεύτριας ΕΠΑ.
Ένας διεθνής διαγωνισμός που κανείς δεν γνωρίζει γιατί χρειάζεται τόσα χρόνια για να διενεργηθεί και πολλοί υποψιάζονται πλέον ότι κρύβονται άλλα συμφέροντα και άλλες σκοπιμότητες από την άρνηση διενέργειάς του.
Είναι καιρός πια η κυβέρνηση και η ΔΕΠΑ να απαντήσουν στον λαό του Κιλκίς: Είναι μόνο ανίκανοι ή εξυπηρετούν (και ποιες) σκοπιμότητες με την άρνησή τους να συστήσουν την ΕΠΑ ώστε να απολαύσει και ο δημότης του Κιλκίς τη φθηνότερη θέρμανση;
Καλώ τους βουλευτές του νομού να ασχοληθούν με το θέμα και να ζητήσουν εξηγήσεις αν δεν μπορούν να επιβάλλουν λύσεις προς το συμφέρον των πολιτών του Κιλκίς”.

4 σχόλια:

  1. Βουλευτές;Τι είναι τούτο;Τρώγεται;Έχει και ο νομός μας βουλευτές;Μήπως εννοείτε κάτι τύπους που η μόνη τους δραστηριότητα στη Βουλή είναι να ψηφίζουν μνημόνια και μεσοπρόθεσμα;Ναι.Απ' αυτό το είδος, που δεν ξέρω πώς το λένε,έχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο Δήμαρχος μας είναι μόνο για μανικετόκουμπα, μπουρλό και βόλτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ TO LES LES LES AAAYTO GIATII XANEIS STA XARTI H DEN SE PEZEI MARTIRIARI ΟΜΑΔΑ Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kai esi poy to ksereis pezeis mazitoy xartia h den se pezei martiriari ΟΜΑΔΑ Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.