Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Πανελλήνιοι αγώνες αμαξοδήγησης στο Ράντσο Κιλκίς

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι αθλητές του Ράντσου Κιλκίς στους πανελλήνιους αγώνες αμαξοδήγησης που έγιναν 27 & 28 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό κέντρο ιππασίας στην Αθήνα αφού με της θέσεις που κατέλαβαν ανέδειξαν το Ράντσο Κιλκίς πολυνίκη Όμιλο 2011 στο Πανελλήνιο. Πανελληνιονίκης 2011 ο Ζαμπούρης Αλέξανδρος με τον ίππο Δία.
Πρώτη θέση στο αγώνισμα των κώνων ο Πατσιούρας Σωτήρης με τον ίππο Concort, Πολυνίκης 2011 στο αγώνισμα Γ2 ο Κουκούλης Δημήτριος, στην διπλή ζεύξη πρώτη θέση στους κώνους ο Miklos shabo, δεύτερη θέση στην δεξιοτεχνία ο Χρύσος Μάρκος με τον ίππο Ramiro και δεύτερη θέση στην υψηλή κατηγορία δεξιοτεχνίας ο Πατσιούρας Σωτήρης με τον ίππο Απόλλων. Το Ράντσο ευχαριστεί θερμά τους αθλητές του για την προσπάθεια τους και τους εύχεται χρόνια πολλά και καλές γιορτές πάντα με επιτυχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.