Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Από την Ακαδημία Εθνικού Αξιούπολης, 2ο τουρνουά ποδοσφαίρου και σεμινάριο για την ψυχολογία και συμπεριφορά των νεαρών ποδοσφαιριστών

Μίνι τουρνουά ποδοσφαίρου διοργανώνει η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Εθνικού Αξιούπολης την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου. Θα συμμετέχουν οι ακαδημίες του Πολυκάστρου, Τούμπας και Κρηστώνης. Θα γίνουν αγώνες σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες Μπαμπίνι έως Προπαιδικό. Τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 12.30 πμ στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Σταδίου Αξιούπολης.
Για το επόμενο Σάββατο, στις 17 Δεκεμβρίου είναι προγραμματισμένη η επόμενη εκδήλωση και θα είναι ενημερωτική, εκπαιδευτική με θέμα
« ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΝΕΑΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ».
Ομιλήτρια θα είναι η ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια κα Μαρίνα Ελευθερίου.
Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή για όλα τα παιδιά και γονείς του Δήμου Παιονίας όπως και για τους προπονητές και όσους εμπλέκονται με τον αθλητισμό και θα γίνει στο Δημοτικό Κτίριο Αξιούπολης με ώρα έναρξης στις 6μμ.
Η εκδήλωση θα έχει διαδραστικό χαρακτήρα με τη συμμετοχή των παιδιών στην ανάπτυξη του θέματος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.