Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Eκλογές για την ανάδειξη (δύο μόνιμων και δύο Ι.Δ.Α.Χ. ) αιρετών στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Ο.Τ.Α. Ν. Κιλκίς

 Την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου θα γίνουν εκλογές για την ανάδειξη (δύο μόνιμων και δύο Ι.Δ.Α.Χ. ) αιρετών στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Ο.Τ.Α. Ν. Κιλκίς.
Οι εργαζόμενοι του Δήμου Κιλκίς θα ψηφίσουν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κιλκίς στο Κιλκίς . Οι εργαζόμενοι του Δήμου Παιονίας θα ψηφίσουν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παιονίας στο Πολύκαστρο.
Η ψηφοφορία θα αρχίσει την 08.00 και θα τελειώσει την 17.00.



1) ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΙΡΕΤΩΝ (μονίμων) ΣΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ο.Τ.Α. Ν. ΚΙΛΚΙΣ με την επωνυμία ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.Τ.Α. ΚΙΛΚΙΣ-ΠΑΙΟΝΙΑΣ»
1. Βογιατζής Αναστάσιος του Δημητρίου
2. Δουμπιώτη Στέλλα του Χρήστου
3. Κοσμίδου Δέσποινα του Σταύρου
4. Κυρτσίδης Δημήτριος
5. Πολυχρονίδης Αλέκος του Νικολάου
6. Τσιρώνη Ελένη του Ηλία

2) ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΙΡΕΤΩΝ ΙΔΑΧ ΣΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ο.Τ.Α. Ν. ΚΙΛΚΙΣ με την επωνυμία ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ
Κολεσιώτης Γρηγόριος

3) ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΙΡΕΤΩΝ ΙΔΑΧ ΣΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ο.Τ.Α. Ν. ΚΙΛΚΙΣ με την επωνυμία ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ
Ασαρίδου Φεβρωνία 


απο την εφορευτικη επιτροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.