Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Επανέρχονται οι Αγανακτισμένοι του Κιλκίς το ερχόμενο Σάββατο

 Ενημερωτικές αφίσες των Αγανακτισμένων του Κιλκίς, που επανέρχονται! Η "ολική επαναφορά" στην Πλατεία Ειρήνης, γίνεται το ερχόμενο Σάββατο 15 Οκτωβρίου, μ` αφορμή την κινητοποίηση των Αγανακτισμένων όλου του κόσμου σε δρόμους και πλατείες. Πρόκειται για συγκεντρώσεις απ` τις οποίες μπορούν να λείψουν μονάχα αυτοί που περνούν τώρα καλύτερα. Υπάρχει κανείς τέτοιος Κιλκισιώτης; Όλοι, λοιπόν, το Σάββατο το απόγευμα στην Πλατεία Ειρήνης!


3 σχόλια:

  1. ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ για να μαζικοποιήσουμε το κίνημα των αγανακτισμένων και να φωνάξουμε πιό δυνατά:
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και επειδή από τα χειρότερα που περνούν, μπορούν να περάσουν πολύ χειρότερα, να μη λείψει κανένας Κιλκιωσιώτης που δεν θα διεκδικήσει τα χειρότερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν και αυτη την υστατη ωρα δεν βγουμε στους δρομους και τις πλατειες μαζικα ειμαστε χαμενοι απο χερι.Μεσα σε δυο χρονια μας πηγαν πισω εκατο χρονια αν τους αφησουμε λιγο ακομα θα ξυπνησουμε ειλωτες της εποχης της φεουδαρχιας.Ας κανουμε τη ζωη των δοσιλογων και των αφεντικων τους κολαση πριν μας την κανουν αυτοι.Ολοι στις Πλατειες της Εξεγερσης και της Αξιοπρεπειας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.