Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Αλέξανδρος Κιλκίς: Μοίρασε γκολ στην πρεμιέρα!

Σέντρα είχαμε στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κιλκίς, όπου η Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς συμμετέχει με δύο τμήματα, ένα παίδων και ένα προπαίδων. Οι προπαίδες αγωνίζονται φέτος ως Κιλκισιακός, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με αυτόν. Οι παίκτες του Νίκου Μούρου, αν και τα... βρήκαν σκούρα, στην επανάληψη έδειξαν καλύτερο πρόσωπο και επικράτησαν με 5-3 του ΠΑΟΚ Κρηστώνης.
Για τους «κόκκινους» αγωνίστηκαν οι: Δεληγιάννης, Δούκας, Καζλαράκης, Κουραλίδης, Κωνσταντάρας, Μαλάνια, Μποπότας, Παναγιωτίδης, Παπαελευθεράκης, Σακαλής, Σεφερίδης, Τσιμπούκας, Φανίδης, Φασουλάκος, Φυτανίδης, Χαλκίδης Νίκος και Χαλκίδης Φίλιππος.
Για τους Παίδες, που αγωνίστηκαν στο Δροσάτο με τον τοπικό Μακεδονικό, το πρώτο ημίχρονο δεν πήγε καλά και τους βρήκε πίσω στο σκορ με 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, ανέβασαν την απόδοσή τους και έφτασαν στη νίκη με το εμφατικό 5-1.
Με τους Παίδες αγωνίστηκαν οι εξής: Γρόσης, Δεδεδάκης, Ζώτος, Κωφίδης, Λασκάκης, Λιάπης, Λίκα, Ντζαμπισβίλι, Παναγιωτίδης, Παρδάλης, Σαρίδης, Σμιάρης, Στυλιανίδης, Συμεωνίδης Γιώργος, Συμεωνίδης Κωνσταντίνος, Τσολακίδης, Φυτανίδης και Χαραλαμπίδης.
Πρεμιέρα και στα παιδικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Μακεδονίας, όπου η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς συμμετέχει με δύο τμήματα, τζούνιορ και προτζούνιορ. Η ομάδα τζούνιορ του Ηλία Ξανθόπουλου έφτασε στη νίκη με σκορ 5-1 κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα, ξεκινώντας με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα. Στον αγώνα συμμετείχαν οι Μπαλωμένος Κωνσταντίνος, Κουτσουράς Θεόδωρος, Μαργαριτόπουλος Εμμανουήλ, Γκρεκός Γεώργιος, Μαχμουτάι Ανέστης, Νάνος Ανέστης, Παπαδόπουλος Γιώργος, Γκιώσης Χαράλαμπος, Σισμανίδης Νικόλαος, Ιακωβίδης Τίμος και Γρηγοριάδης Νίκος.
Πρώτο επίσημο ματς και για τα προτζούνιορ στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας, που αντιμετώπισαν τις Ελπίδες Ηλιούπολης και έφεραν εις πέρας την πρώτη τους «αποστολή», κερδίζοντας με 4-2. Στον αγώνα αυτό, συμμετείχαν οι: Τριανταφυλλίδης Γιώργος, Αλμασίδης Δημήτριος, Παρτσαλίδης Θεόφιλος, Ρεμπετσιώτης Στέφανος, Δροσαλάκης Γιώργος, Νικολαΐδης Σπύρος, Ιγνατιάδης Κωνσταντίνος, Σιδηρόπουλος Αναστάσιος, Λαζαρίδης Αβραάμ, Μπουφίδης Κωνσταντίνος, Στανιμερόπουλος Δημήτριος, Ζάλτος Κωνσταντίνος, Λαλόπουλος Απόστολος και Συμεωνίδης Αναστάσιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.