Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Δυο Βούλγαροι χτύπησαν ομοεθνή τους και απήγαγαν την αδελφή του

Συνέβη στο Κοιλάδι: Δυο Βούλγαροι 37 και 29 ετών, αντίστοιχα, χτύπησαν στο κεφάλι και στο σώμα 22χρονο ομοεθνή τους και στη συνέχεια απήγαγαν την 23χρονη αδερφή του με σκοπό να την μεταφέρουν στη Βουλγαρία για προσωπικούς λόγους. Συνελήφθησαν, όμως, με τη διαδικασία του αυτόφωρου, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα 24 Οκτωβρίου, στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς σε συνεργασία με αστυνομικούς του εκεί Αστυνομικού Τμήματος. Οι δράστες είχαν προσωρινά διαφύγει με Ι.Χ. αλλά εντοπίστηκαν στον Προμαχώνα ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών. Ο 22χρονος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Κιλκίς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.