Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Αυξάνονται οι αυτοκτονίες στη περιοχή μας

Κάθε μέρα που περνάει έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία-σοκ για τις επιπτώσεις της δραματικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας. Το νέο που μας προέκυψε χθες είναι ότι στην Περιφέρειά μας τα περιστατικά αυτοκτονιών πολλαπλασιάζονται και αφορούν κυρίως τις μικρότερες ηλικίες.
Αυτό δείχνουν τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν χτες από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Αυτοκτονίας (10 Σεπτεμβρίου).
Η αύξηση του ποσοστού των αυτοκτονιών στη χώρα μας φτάνει στο 15% μετά την οικονομική κρίση, κι αυτή είναι κι η εικόνα για τη περιοχή μας. Σύμφωνα, μάλιστα, με τους φορείς κοινωνικής μέριμνας, που διερευνούν περιστατικά αυτοκτονιών, τα περισσότερα θύματα είναι νέοι, κι απ` αυτούς οι πιο πολλοί άνεργοι.
Σουηδία γίναμε, ρε παιδιά! Και μάλιστα χωρίς δουλειά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.