Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Ας μείνουν οι επιχειρήσεις, να μετακομίσουν οι εργαζόμενοι!

Τον περιορισμό του μισθολογικού κόστους στον ιδιωτικό τομέα, επιδιώκουν πάση θυσία οι δανειστές μας, γι` αυτό και κατέθεσαν συγκεκριμένες προτάσεις, οι οποίες αγγίζουν άμεσα και το νομό μας. Βλέπετε, οι προτάσεις αυτές περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων και τη δυνατότητα εφαρμογής διαφοροποιημένων μισθολογικών ζωνών, ανάλογα με τις τοπικές ανάγκες -για παράδειγμα τοπικά σύμφωνα απασχόλησης. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο υπουργείο Εργασίας έχουν ήδη ξεκινήσει την κατάρτιση σχεδίων που προβλέπουν ακόμη και διασυνοριακές μισθολογικές ζώνες, όπου θα εφαρμόζονται χαμηλοί μισθοί, με βασικό επιχείρημα την παραμονή ή την είσοδο των επιχειρήσεων στην Ελλάδα, αντί να κατευθύνονται στις γειτονικές βαλκανικές χώρες. Αυτό σημαίνει ότι δεν αποκλείεται στο νομό μας να ισχύσουν μισθοί που δεν ξεπερνούν τα 350 ευρώ το μήνα, όπως αυτοί στη Βουλγαρία!
Εντάξει, κάντε το κι αυτό, να μείνουν μεν οι επιχειρήσεις, αλλά να φύγουν οι εργαζόμενοι!

1 σχόλιο:

  1. Ακριβώς αυτό θέλουν να πετύχουν και τότε θα είναι χειρότερα απο την Βουλγαρία, γιατί το κόστος ζωής εκεί είναι πολύ χαμηλό σε όλα ανεξαιρέτως τα είδη,τις υπηρεσίες, τους άμμεσους(10%)και έμμεσους φόρους.Κι'απο πάνω μας κορο'ι'δεύουν, οτι δήθεν δεν πτωχεύσαμε, οι κόπανοι της κυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.