Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Προσλήψεις 5μηνιτών από δήμους

Την πρόσληψη 100.000 ατόμων από τους δήμους με 5μηνες συμβάσεις, σχεδιάζει για τα επόμενα 3 χρόνια του Υπουργείο Εσωτερικών. Οι προσλήψεις θ` αφορούν τον τομέα της Αυτεπιστασίας, δηλαδή έργα οικοδομικής φύσεως που πρέπει να εκτελούν οι ίδιοι οι δήμοι αλλά που μέχρι σήμερα τ` αναθέτουν σ` εργολάβους. Αυτοί που θα προσληφθούν θ` αμείβονται με 625 ευρώ μηνιαίως, με ανώτατο ετήσιο όριο απασχόλησης τα 135 ημερομίσθια. Στόχος είναι να ενταχθούν μέσα στο επόμενο έτος 25.000 άτομα και να καλυφθεί μέχρι το 2014 ένας αριθμός έως και 100.000 θέσεων απασχόλησης. Οι ασφαλιστικές εισφορές θα καλύπτονται από τον ΟΑΕΔ, μέσω των καταλόγων του οποίου θα γίνεται και η επιλογή των απασχολουμένων. Οι προσλήψεις θ` αφορούν κυρίως οικοδόμους κι εργάτες και οι προσλαμβανόμενοι θα επιλέγονται εκτός ΑΣΕΠ.

2 σχόλια:

  1. Πόσο υποκριτές!!! Κατά τα άλλα, εκθειάζανε το έργο του εκλιπώντα Αν.Πεπονή για τη δημιουργία του ΑΣΕΠ. Όσο για το 5μηνο με 625ευρώ/μήνα τι να πω?? Προσωπικά θα προτιμήσω τα 545 του ταμείου ανεργίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει τώρα μην τρελλαθούμε με το ΑΣΕΠ! Τι στο καλό προσόντα χρειάζεται κάποιος για να είναι οικοδόμος ή εργάτης;Πτυχίο ανωτάτης οικοδομικής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.