Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Ο νέος διοικητής του Νοσοκομείου κι η αξιοκρατία

Μας αρέσει που "πριν αλέκτωρ λαλεί σαι τρις" έσπευσε η κυβέρνηση να δείξει πώς εννοεί την αξιοκρατία! Όρισε ως νέο διοικητή του Νοσοκομείου Κιλκίς τον "καταπράσινο" Γρηγόρη Χατζησάββα, που με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ διετέλεσε 16 χρόνια δήμαρχος Νεάπολης Θεσσαλονίκης. Ενδεχομένως ο κ. Χατζησάββας να `ναι πράγματι άξιος. Το γεγονός, άλλωστε, ότι εκλέχτηκε τέσσερις συναπτές φορές δήμαρχος, μας προϊδεάζει για κάτι τέτοιο. Ωστόσο, θεωρούσαμε ότι ήταν επιτέλους καιρός να υπερβούμε την παλαιοκομματική νοοτροπία περί βολέματος των "ημετέρων".
Να προσθέσουμε ότι ο κ. Χατζησάββας θεωρείται πιθανότερο ότι θα γίνει κι ο πρώτος διοικητής στην ενιαία διοίκηση των δυό νοσοκομείων μας, Κιλκίς και Γουμένισσας, που θεσπίστηκε με τον νέο Υγειονομικό Χάρτη. Εκτός κι αν τον διόρισαν στο Κιλκίς για λίγες μόνο εβδομάδες!

9 σχόλια:

  1. πάνω που μας έπεισε πως ο ΠΑΣΟΚος επι 16ετιας Δήμαρχος μπορεί να προσφέρει στον προερχόμενο από τη δεξιά Δήμαρχο Λαγκαδα!!!! Αυτοπροσφέρεται για το ΠΑΣΟΚ δεχόμενος το διορισμό του ως Διοικητής στο νοσοκομείο του Κιλκίς
    ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Γρηγόρης Χατζησάββας διετέλεσε επί 16 χρόνια Δήμαρχος, είχε 2 θητείες στο Δ.Σ. του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου και μάλιστα τη μία ως μέλος κοινής αποδοχής, λογικά λοιπόν γνωρίζει από διοίκηση, όπως και από "νοσοκομείο". Δεν είναι λοιπόν περίεργο που ο υπουργός Υγείας τον επέλεξε για τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Κιλκίς. Το θέμα είναι εάν καταφέρει να βοηθήσει το Νοσοκομ. να επιλύσει προβλήματα και αναβαθμιστεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για (11 Ιουλ. 7:49)
    Μέλος διοίκησης νοσοκομείου με Διοικητή νοσοκομείου έχει τόσο σχέση όση ο καθένας μας με το σινικό τείχος!!!!
    Ο επόμενος διορισμός θα είναι , Λαδόπουλος στο ΑΧΕΠΑ!!!!!
    ΠΌΣΟΙ ΊΔΙΟΊ ΕΊΝΑΙ ΛΟΙΠΌΝ ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΊ ΠΑΣΟΚ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μη διανοηθει καποιος νεος μορφομενος γεματος ωρεξη για δουλια νεες ιδεες και δημηουργια να φαει την θεση του παππου Χατζησαββα θα τον παρει ο διαολος.
    το καταλαβατε ρε τσογλανια?
    μονο οι εγκαθετοι μας, εχουν θεση σ αυτην τη χωρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας βάζανε εσένα ρε αρθρογράφε της κακιάς ώρας. Με την εμπειρία σου θα το διοικούσες μια χαρά το νοσοκομείο. Ρε τι μπούφοι είναι όλοι όσοι έξω από το χορό τραγουδάνε και μετά όταν τους προσφέρουν καρέκλα την αγκαλιάζουν. Κλασσικοί νεοέλληνες μαλάκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ποιο ειναι το προβλημα σας.αν δεν αποκτησετε κατσικα εσεις πρεπει να ψοφησει η κατσικα του γειτονα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κανένας δε χάνεται.... μάλιστα ο Γρηγόρης βρέθηκε πολύ αργά για να αξιοποιηθεί...άτιμο ΠΑΣΟΚ αργείς μα δε λησμονείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πραγματι κανενας δε χανεται~και βεβαια αργισαν να τον αξιοποιησουν αλλα καλιο αργα παρα ποτε*

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.