Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Όραμα και στόχοι

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ, στην πρόσφατη συνεδρίαση του ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου, αποφάσισε να δώσει στα τοπικά Μ.Μ.Ε. περιληπτικά το πρόγραμμα δράσης του προκειμένου να ενημερωθούν οι φίλοι του και οι πολίτες της πόλης και του νομού γενικότερα με απώτερο σκοπό την όσο το δυνατό μεγαλύτερη σύνδεση του σωματείου με τους θεσμικούς φορείς και τους απλούς πολίτες.
Όραμα της διοίκησης είναι να γίνει ο ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ ένας αυτοδύναμος οικονομικά σύλλογος που θα (ξανά) αποτελέσει τον πρεσβευτή του Κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου στο πανελλήνιο και όχι μόνο.


Στρατηγικοί στόχοι της είναι:
Η εξασφάλιση, με τη βοήθεια των θεσμικών φορέων (Περιφέρειας-Δήμου-ΕΠΣΚ κ.λ.π.), δικαιώματος χρήσης ποιοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων (διαφύλαξη-ολοκλήρωση Δημοτικού Σταδίου Κιλκίς, αποπεράτωση αθλητικού πυρήνα Σταυροχωρίου, κατασκευή βοηθητικού γηπέδου (πλαστικό ;) στο χώρο πίσω από τα κλειστά γυμναστήρια ή στον αθλητικό πυρήνα του «Σαλάτς»), απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε είδους ανάπτυξη.
Η εγγραφή 400 περίπου μελών προκειμένου να εξασφαλιστεί η δημοκρατική συμμετοχή στα δρώμενα του Συλλόγου ικανού τμήματος της κοινωνίας (ειδοποίηση μέσω sms ή e-mail) αλλά και κομμάτι της οικονομικής αυτοτέλειας του Συλλόγου.
Επί μέρους (βραχυπρόθεσμους) αδιαπραγμάτευτους στόχους του Δ.Σ. αποτελούν:
Η στελέχωση της ομάδας με ποδοσφαιριστές σχεδόν αποκλειστικά νεαρής ηλικίας που έλκουν την καταγωγή από το νομό μας, με όλα τα ευεργετήματα που αυτό συνεπάγεται. Για τη δημιουργία μιας ομάδας που θα παίζει καλό και γρήγορα ποδόσφαιρο και θα έχει πιθανότητες ανόδου στην κατηγορία που αρμόζει στον Κιλκισιακό. Για να ξαναγίνει ο Κιλκισιακός τροφοδότης ομάδων Α΄ Εθνικής κατηγορίας. Στόχος που θα υλοποιηθεί άμεσα.
Η ευθύνη λειτουργίας δεύτερης ομάδας (Μ. Αλέξανδρος που αγωνίζεται στην Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς) που αποτελεί προθάλαμο για την υποδοχή ταλαντούχων ποδοσφαιριστών στην πρώτη ομάδα (ηλικίας 14 έως 16 ετών). Στόχος που έχει ήδη υλοποιηθεί από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.
Η ίδρυση και λειτουργία ακαδημίας Κιλκισιακού (με ενσωμάτωση της υπάρχουσας ακαδημίας του Μ. Αλέξανδρου) σε σύγχρονα διεθνή πρότυπα (ηλικίας 7 έως 13 ετών). Στόχος που θα υλοποιηθεί άμεσα εφόσον εξασφαλιστούν οι αναγκαίες υποδομές μέσα στον Ιούλιο. Σε άλλη περίπτωση ο στόχος θα αναβληθεί για την επόμενη περίοδο και υπό την προϋπόθεση ότι μέχρι τότε θα έχουν εξασφαλιστεί οι απαιτούμενες εγκαταστάσεις στην πόλη του Κιλκίς (απαραίτητα). Μέχρι τότε θα επιδιωχθεί συνεργασία με όλες τις Ακαδημίες που λειτουργούν στο νομό.
Πολυεπίπεδη συνεργασία με τον Σύλλογο Βετεράνων Κιλκισιακού για όλα τα θέματα: από την ανάπτυξη των υποδομών μέχρι την σύνδεση της ομάδας με την κοινωνία και τις εορταστικές εκδηλώσεις της επετείου της συμπλήρωσης των 50 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου. Στόχος που ήδη ξεκίνησε να υλοποιείται.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κιλκισιακού, δηλώνοντας ότι το περίγραμμα των παραπάνω στόχων είναι πλήρως επεξεργασμένο, θεωρεί το πρόγραμμα δράσης αυτό, ότι αποτελεί ένα είδος απάντησης στα αποκρουστικά φαινόμενα του πρόσφατου (αλλά και απώτερου) παρελθόντος του ελληνικού ποδοσφαίρου και καλεί κάθε ενδιαφερόμενο, θεσμικό φορέα ή μεμονωμένο πολίτη, να το κρίνει-να το συμπληρώσει και, εφόσον το εγκρίνει, να εργαστεί μαζί με τους διοικούντες για την υλοποίηση του. Διότι, η τοπική (και όχι μόνο) κοινωνία μας, τώρα όσο ποτέ άλλοτε, έχει ανάγκη της επικράτησης των αθλητικών ιδεωδών σε κάθε έκφανση της κοινωνικής ζωής.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος του Κιλκισιακού
Νίκος Τζεβελέκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.