Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Πέτυχαν μηχανικοί - δικηγόροι στο ...τραγούδι

Το Σάββατο 9 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Θέατρο Λόφου η συναυλία ελληνικού τραγουδιού Δικηγόρων & Μηχανικών N. Κιλκίς. Ο Νίκος Σπυρλιάδης, ως διοργανωτής της συναυλίας, ευχαριστεί τους Δικηγόρους και Μηχανικούς που συμμετείχαν δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό, τους μουσικούς που έπαιξαν, τους χορευτές και τα νεανικά συγκροτήματα τα οποία άνοιξαν τη συναυλία. Επίσης ευχαριστεί το Σύλλογο Δικηγόρων, το Σύλλογο Μηχανικών και το Δήμο Κιλκίς για την υποστήριξή τους.
Τέλος, θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του αυτή τη συλλογική προσπάθεια και υπόσχεται πως το Studio Accordo σκοπεύει να πραγματοποιήσει αντίστοιχες εκδηλώσεις στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.